Kadro Kurma Oyunu Arayanlara Harika Öneri

ANA SAYFAHABERLER → Kadro Kurma Oyunu Arayanlara Harika Öneri

Kadro Kurma Oyunu Arayanlara Harika Öneri

Kadro Kurma Oyunu Arayanlara Harika Öneri

Futbolun her aşaması bizlere keyif veriyor ve futbolu takip etmekten kendimizi alamıyoruz. Herkesin en sevdiği aşama farklı. Bazı kişiler futbol müsabakalarını izlemekten büyük keyfi alırken bazı kişiler transfer döneminin heyecanına aşık oluyor.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Hiç kuşkusuz kadroların kurulması aşaması çok eğlenceli ve heyecanlı bir dönem. Bu dönemi her hafta yaşamak ve bu heyecanı devamlı hale getirmek mümkün. Bir kadro kurma oyunu olarak karşımıza çıkan Petrol Ofisi Sosyal Lig bize bu imkanı sunuyor.

TFF Süper Lig oyuncuları arasından seçim yaparak kuracağımız kadrolar ile binlerce insanlar yarış içerisine giriyoruz. Üstelik alacağımız puanlarla rakiplerimizi geride bıraktığımızda muhteşem ödüllerin sahibi olmamız da mümkün oluyor.

Tüm Futbol Tutkunları Bu Oyuna Davetli!

Futbolu çok seven kişiler oyunlarda da futbol odaklı olanları tercih ediyor. Tabi ki FIFA ve Football Manager bu aşamada ilk akla gelen oyunlar. Ancak mobil oyun sektöründe bu oyunların çok tercih edilemediğini söylemek gerekli. İnsanlar mobil oyunlarda daha basit bir şekilde oynanabilen ve çok zaman almayan oyunları tercih ediyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig tam olarak bu kategoride yer alan bir oyun.

Her hafta kuracağınız kadro ile rakiplerinizle yarışacaksınız. Kadronuzu kurarken sizlere verilen bütçeye uymanız gerekiyor. Belirli bir bütçe sınırının olması oyunu çok heyecanlı bir hale getirmekte. Çünkü ligimizin düşük bedelli iyi futbolcularını bulmak ve bu futbolculara kadronuzda yer vermek zorundasınız. Böylece bütçenizi en iyi şekilde değerlendirerek yüksek puanlara ulaşmanız mümkün hale gelecek.

Kişisel Bilgileriniz Paylaşmadan Oyuna Kaydınızı Yapın!

Petrol Ofisi Sosyal Lig oynamaya başlamak isterseniz ilk olarak oyunu telefonunuza ya da tabletinize indirmeniz gerekiyor. İndirme işlemleri için Play Store ya da App Store uygulamalarını kullanabilirsiniz. Uygulamalardan tamamen ücretsiz bir biçimde oyunu indirmeniz ve yüklemeniz mümkün olacak. Sonrasında hemen kullanıcı hesabınızı oluşturmanız gerekli. Bu aşamada da gözünüzde hiç büyümesin. Yalnızca saniyeler içerisinde tüm üyelik işlemlerinizi tamamlayabiliyorsunuz.

Oyunda yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmak için özel kişisel bilgilerinizi paylaşmanız istenmiyor. Yalnızca giriş işlemlerinde kullanmak adına bir mail adresi ya da telefon numarası belirlemeniz gerekli. Belirleyeceğiniz mail ya da telefon numarası aynı zamanda oyunun sizinle iletişime geçmesi için de bir kanal olacak. Bu seçenekler arasından tercihinizi yapıp kullanıcı hesabınızı oluşturuyorsunuz. Sonrasında kadronuzu kurmanızı hiç kimse engelleyemez!

OPTA Verileri Kullanılarak Elde Edilen İstatistikler!

Sizlere futbol kadro kurma oyunu olarak sunulan Petrol Ofisi Sosyal Lig’de kuracağınız kadrolar futbolcuların lig istatistiklerine göre değerlendiriliyor. Futbolcuların ligin o haftasını gol yemeden tamamlaması, gol atması, kazanması, kart görmemesi ya da penaltı kurtarmak gibi oyuna büyük etkilerde bulunması sizlere önemli puanlar kazandırmakta. Negatif istatistiklerde de belirli oranlarda puan kayıpları yaşayacaksınız.

Oyun içerisindeki puanlama sistemi lig başlamadan önce yayınlanmış durumda. Bu puan sistemine bakarak futbolcu seçimlerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bu aşamada istatistiklerin kesinlikle kusursuz bir şekilde oyuna aktarıldığından emin olabilirsiniz. Çünkü veriler direkt olarak dünyanın en iyi futbol istatistik oluşumu OPTA’dan alınmakta. Alınan istatistiklere göre puanlarınız hemen belirleniyor ve rakiplerinizi geride bırakırsanız hediyelerin sahibi oluyorsunuz.

Takımlarında Fazla Süre Alan Futbolcular Yüksek Puan Getiriyor!

Futbolcu seçimleri yaparken dikkat etmeniz gereken birçok farklı etmen var. Puan tablosunda yer alan her bir puanın çok değerli olduğunu unutmayın. Oyuna sonradan giren ve golünü atan bir futbolcunun size gerekli katkıyı verdiğini düşünebilirsiniz. Ancak maçın çok büyük bir kısmında sahada kalan ve aynı sayıda gol atan bir futbolcu daha fazla puan getirecektir. Çünkü puan tablosunda da belirtildiği üzere ligde bu hafta 60 dakikadan fazla sahada kalan oyuncular ekstra puan kazanıyorlar.

Oyunda futbol kadro hazırlama işlemi yaparken takımlarında aktif olarak oynayan futbolcuları seçmeniz sizi ön plana çıkaracak. Bu sayede oyun süresine göre verilen bu ekstra puanı direkt olarak almış olacaksınız. Tabi ki bazı mevkilerde daha az süre alan oyuncuları da tercih edebilirsiniz. Bütçenizin dengesine göre bu seçim sizlerin olacak.

Ne Zaman İstersen O Zaman Yarışa Katıl!

Lig tanımı çok uzun bir maratonu işaret ediyor. Takımlar bir sezon boyunca çok fazla maça çıkıyor ve toplamda en yüksek puana ulaşmayı hedefliyorlar. Petrol Ofisi Sosyal Lig de benzer bir düzenle ilerlemekte. Ancak oyuna sezonun ilk haftasından dahil olamamış oyuncular düşünülerek bazı küçük ayarlamalar yapılmış. Bu ayarlamalar sayesinde ligin herhangi bir aşamasında lige katılsanız da harika hediyeler elde edebiliyorsunuz.

İlk olarak oyunun en büyük ödülleri ligin ilk devresi ve ikinci devresi olarak iki defa verilmekte. İkinci devre başlamadan önce tüm puanlar sıfırlanıyor ve mücadele tekrardan başlıyor. Bu sebeple de oyuna ligin ilk devresinin herhangi bir kısmında giren oyuncular ligin ikinci devresinde tüm hediyelere talip olabiliyorlar. Buna ek olarak haftalık ödüller de olduğundan her hafta yeni bir mücadele ortaya çıkmış oluyor. Muhteşem hediyeler kazanmak için tek bir hafta yüksek puan elde etmek dahi yeterli.

Her Sene Binlerce Kişi Ödül Kazanıyor!

Dünyanın en çok sevilen kadro kurma oyunu olarak gösterilen Petrol Ofisi Sosyal Lig bunu hem kusursuz düzenine hem de dağıttığı ödüllere borçlu. Ödüller çok adil bir biçimde sahiplerine ulaştırılıyor. Bunun yanı sıra ödüller oldukça büyük. Hatta bir oyunun daha önce bu çapta ödüller vermediğini söylememiz gerekli.

Düzenli bir şekilde Petrol Ofisi Sosyal Lig oynayıp ligin ilk devresini ya da ikinci devresini lider bitiren oyuncular KIA Niro Hibrit otomobil hediyesi kazanıyorlar. Bunun yanı sıra her haftanın kazananı PlayStation 5 ve FIFA ödülünün sahibi oluyor.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play