Kadro Kur Maç Yap Muhteşem Ödüllerin Sahibi Sen Ol!

ANA SAYFAHABERLER → Kadro Kur Maç Yap Muhteşem Ödüllerin Sahibi Sen Ol!

Kadro Kur Maç Yap Muhteşem Ödüllerin Sahibi Sen Ol!

Kadro Kur Maç Yap Muhteşem Ödüllerin Sahibi Sen Ol!

Futbol oyunlarının sürükleyici bir yapıya sahip olabilmesi de kadroda yapılabilecek değişiklikler çok büyük önem taşımakta. Oyuncular her zaman transfer dönemlerinin gelmesini bekliyor. Transfer dönemlerinin gelmesi ile birlikte kadrolarına harika takviyeler yaparak güçlenmeyi ve rakiplerini alt edebilmeyi planlıyorlar. Bu beklentiler oyunun sürekli olarak oynanmasına ve heyecanın hiç azalmasını sağlıyor.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Oyunların kadro kur maç yap aşaması çok sevildiği için Petrol Ofisi Sosyal Lig direkt olarak bu aşamayı hedef alan bir oyun olarak karşımıza çıktı. Her hafta kurduğunuz kadrolar ile rakiplerinize karşı yarış içerisinde oluyorsunuz. Kurulan kadroların ne kadar başarılı olduğuna ise futbolcuların gerçek maç performansları karar veriyor. Bu yüzden tam anlamıyla bir kadro yöneticisi olarak kadronuzu kurup sonucu beklemeye başlıyorsunuz.

Futbol Tutkunları İçin Harika Bir Kadro Kur Oyunu

Futbolda başarıya ulaşmak için kaliteli bir kadro kurmak son derece değerli. Kadronuzu kurarken her mevkiinin en iyi futbolcusunu transfer etmek mümkün olmuyor. Normal şartlarda en iyi gözükmeyen ancak sizin takımınızda gösterdiği performansla yıldızlaşan futbolculara da ihtiyacınız var. Sizi tam anlamıyla futbol dünyasının içerisine sokan Petrol Ofisi Sosyal Lig bu düzenin bilincinde olduğundan belirli bir bütçe kısıtlaması ile sizlerin karşısına çıkıyor.

Oyuna giriş işlemleri yaptıktan sonra kadro kurma aşamasına hemen geçebiliyorsunuz. Kuracağınız kadroların ne kadar başarılı olduğu haftanın tüm maçları bittiğinde belirleniyor. Yalnızca Süper Lig futbolcuları arasından seçimler yapabildiğinizi unutmadan taktiğiniz belirleyip futbolcularınızı seçmeye başlamanız gerekli. Kadro kur ödül kazan sloganıyla yola çıkan bu oyunu oynarken en doğru futbolcuları seçtiğinizden emin bir biçimde haftaya giriş yapmanız şart.

Google Hesabınız İle Giriş Yapıp Hemen Kadro Kurmaya Başlayın

Oyunu oynayabilmek için ilk olarak üyeliklerinizi oluşturmanız gerekli. Üyelik oluşturma aşamasının son derece basit olduğunu söylememiz gerekli. Akıllı telefonlarla çok fazla içli dışlı olmayan kişiler dahi üyelik işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirler.

 Bazı oyunlara kayıt olurken oyun yönetimi bizlerden onlarca farklı bilgi talep ediyor. Bazılarında son derece kişisel olan bilgilerin talep edildiğini görebiliyoruz. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig bu oyunlardan bir tanesi değil. Sizlerden talep edilen temel bilgileri girerek üyeliğinizi oluşturabiliyorsunuz.

Oyuna ye olurken Google hesabınızı da kullanabilirsiniz. Apple ID ya da Google hesabınız ile direkt olarak oyuna giriş yapma ve üyelik aşamasını atlama şansınız bulunuyor. Siz de bu yöntemler sayesinde saniyeler içerisinde kadronuzu kurmaya başlayabilirsiniz.

Kadronuzu Belirlerken Teknik Direktörünüzü Siz Seçin

Fantezi futbol kategorisindeki oyunlarda genellikle oyuncular ilk 11’lerini oluşturup alacakları puanı beklemeye başlıyordu. Petrol Ofisi Sosyal Lig yenilikçi yapısıyla bu aşamayı biraz daha çeşitlendirmeyi başardı. Artık Petrol Ofisi Sosyal Lig’de takımınızın teknik direktörünü de sizler belirliyorsunuz. Kendiniz bir sportif direktör gibi hem teknik direktör tercihinde hem de kadro tercihinde başrolü oynayabiliyorsunuz.

Bildiğiniz üzere fantezi futbol oyunlarında futbolcuların aldıkları puanlar performanslarına göre belirleniyor. Teknik direktörler için de durum benzer bir şekilde ilerlemekte. Süper Lig’de çalıştırdığı takım kazanmışsa teknik direktörler takımınıza ekstra puanla getiriyor. Eğer kaybedilmişse takım puanınızda eksilmeler olmakta. Kazanırken ya da kaybederken ortaya çıkan farka göre de puanlarda değişiklikler oluyor. Kısacası teknik direktör seçiminiz ile çok sayıda kişiyi geride bırakmanız mümkün.

Yedek Oyuncularınızı İhmal Etmeyin

Diğer fantezi futbol oyunları gibi kadro kur arkadaşlarını yen sloganı ile sıkışıp kalmayan ve yenilikler getirmeye devam eden Petrol Ofisi Sosyal Lig’in getirdiği bir diğer yenilik ise yedek oyuncular. İsterseniz kadronuzda yedek oyunculara da yer verebiliyorsunuz. Tercih ettiğiniz yedek futbolcular eğer as takımınızdaki futbolcudan daha fazla puan toplarsa yedek oyuncunuzun puanı sayılıyor. Kısacası yedek oyuncular sizin için tam anlamıyla bir emniyet kemeri oluyor.

Yedek oyuncu tercihlerinde dezavantaj yaratan durumlar da söz konusu. As futbolcularınızı seçerken kullandığınız bütçe ile yedek oyuncularınızı seçerken kullandığınız bütçe ortak. Kısacası yedek oyuncuları seçmek isterseniz as kadronuzun biraz daha düşük bir bütçeyle kurulması gerekiyor. Eğer doğru bir hesaplama yapmazsanız tek bir kaliteli futbolcu yerine 2 adet vasat futbolcu takımınıza katıp daha az bir puanla haftayı kapatabilirsiniz.

Ödüllü Lig Kurma Fırsatı Petrol Ofisi Sosyal Lig’de!

Petrol Ofisi Sosyal Lig sezon boyunca size üç farklı kulvarda mücadele şansı veriyor. İlk olarak oyuncular sezonun ilk devresini ve ikinci devresini lider bitirmek için mücadele ediyorlar. Bunun yanında her hafta verilen ödüller sayesinde haftalık mücadele de hız kesmeden devam ediyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig tarafından ligin farklı dönemlerinde turnuvalar düzenleniyor. Aynı onanış tarzında devam edilen bu turnuvalarda başarılı olan oyuncular da harika ödüllerin sahibi oluyorlar.

Petrol Ofisi Sosyal Lig oynarken performans göstereceğiniz klasmanlar bunlarla sınırlı olmayabilir. Oyun içerisinde lig oluşturma fırsatı da oyunculara sunulmakta. Haliyle kadro kur arkadaşlarını yen amacıyla bu oyunu oynamaya başlayan kişiler yalnızca kendi arkadaşlarından kurulu bir lig oluşturup bu ligi şampiyon bitirmek için çaba gösterebiliyor. İsterseniz oyun içerisinde kurulmuş olan ödüllü liglere katılım göstererek bu liglerde de hediyeler kazanma çabası içerisinde olabilirsiniz.

Turnuvalara Katılarak Yepyeni Akıllı Telefonlar Kazanın!

Oyunun birçok farklı kulvarda mücadeleye imkan tanıdığından bahsetmiştik. Oyuncuların büyük bir kısmı bu seçenekler arasından haftalık ödülleri ve büyük sezon ödüllerini hedef alıyor. Ancak turnuvalar da son derece önemli ve etkili bir rekabet ortamını ortaya çıkarıyor.

Oyun tarafından düzenlenen turnuvaları kazanan oyunculara iPhone 15 hediye ediliyor. Buna ek olarak Sezonluk TOD TV Taraftar Paketi hediyesi sayesinde ligimizi ücretsiz bir şekilde takip etmeye başlayabiliyorsunuz.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play