Jorge Sampaoli: “Rakibin Oyununa Adapte Olmamız Lazım”

ANA SAYFAHABERLER → Jorge Sampaoli: “Rakibin Oyununa Adapte Olmamız Lazım”

Jorge Sampaoli: “Rakibin Oyununa Adapte Olmamız Lazım”

Jorge Sampaoli: “Rakibin Oyununa Adapte Olmamız Lazım”

Fenerbahçe’nin yarın UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda karşı karşıya geleceği Sevilla’nın Teknik Direktörü Jorge Sampaoli, maçın öncesinde açıklamalarda bulundu.

Arjantinli çalıştırıcı, "Özellikle oyun kültürünü dikkate alacağız çünkü rakibin oyun kültürünü dikkate alarak değişiklik yapacağız. Futbolun içinde her şey var, göz ardı etmememiz gerekiyor. Maçın dinamiği çok önemli. Biz hep aynı şekilde savunma yapıyoruz ama son 2 maçta yaşadıklarımızla hiçbir zaman karşılaşmadık. Adaptasyon çok önemli. Rakibin oyununa adapte olabilmek çok önemli.” diyerek Fenerbahçe’nin oyununa dikkat etmeleri gerektiğini söyledi

“Fenerbahçe’yi Tanıyorum”

Temsilcimizin kadrosunu bildiğini ifade eden Jorge Sampaoli, "Avrupa'da oynadığımız bütün maçlara önem veriyoruz. Şu an içindeki durumumuzun zorlu olduğunu ifade etmiştim. Değiştirmemiz ve iyileştirmemiz gereken durumları dikkate alıyoruz. Ama ben enerjik bir maç oynatmaya çalışacağım. Oyuncularımın hepsi zafer arzusu içindeler. Fenerbahçe'den Valencia'yı Oosterwolde'yi ve Henrique'yi tanıyorum. Fenerbahçe'nin oyuncularını aşağı yukarı tanıyorum ve çok iyi oyunculara sahip olduklarını biliyorum. Fenerbahçe'nin güçlü tarafı ise baskılı oynaması. Özellikle hücum oyuncularının gösterdiği başarının farkındayız." ifadelerini kullandı.