Jorge Jesus ve İsmail Yüksek Açıklamalarda Bulundu

ANA SAYFAHABERLER → Jorge Jesus ve İsmail Yüksek Açıklamalarda Bulundu

Jorge Jesus ve İsmail Yüksek Açıklamalarda Bulundu

Jorge Jesus ve İsmail Yüksek Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve genç oyuncu İsmail Yüksek, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak AEK maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundular.

“Sadece 3 Gün Tatil Yaptım”

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yolunda avantaj arıyor

Fenerbahçe’de bu sezon gösterdiği performansla Türk milli takımına kadar yükselen İsmail Yüksek, bu sezonun kendisi için öneminden bahsetti.

23 yaşındaki orta saha oyuncusu yaptığı AEK maçı öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Çok çalışıyorum. Bu yıl sadece 3 gün tatil yaptım. Yolun başında olduğumun farkındayım, çok çalışmam gerekiyor. Futbolda her zaman çok güçlü olmalısınız, şu an takımca iyi götürüyoruz. Umarım sezonu en iyi şekilde bitiririz.”

“Bizi Çözemiyorlar”

Jorge Jesus: Birlikte olursak Fenerbahçe'yi şampiyon yapabiliriz

Fenerbahçe’nin başına sezon başında getirilen Jorge Jesus, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde geride kalan süreçte kadrosundaki oyunculardan yararlanma biçimiyle dikkat çekti.

Yoğun bir rotasyon kullanan ve bu sezon hemen hemen hiçbir maça aynı 11 ile çıkmayan Jorge Jesus, bu uygulamanın nedenlerini AEK maçı öncesinde anlatarak, "İlk 11'i, sistemi sürekli değiştirmek bir avantaj. Rakiplerimiz bu yüzden bize karşı net bir strateji belirleyemiyorlar, farklı rotasyonlar kullandığımız için bizi çözmekte zorlanıyorlar. Bu da Fenerbahçe için pozitif bir durum.” dedi.

Süper Lig’de tüm rakiplerinden daha fazla gol attıklarının altını çizen çalıştırıcı, AEK deplasmanında da bu anlayışla sahada olacaklarını belirterek, “Her takım deplasmanda gol atmakta zorlanabilir. Manchester City ve Real Madrid de zorlanıyor. Biz ligin en çok gol atan takımıyız ve böyle devam etmek istiyoruz. Her zaman en üst seviyemizde olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.