Jorge Jesus: “Turu Geçebiliriz”

ANA SAYFAHABERLER → Jorge Jesus: “Turu Geçebiliriz”

Jorge Jesus: “Turu Geçebiliriz”

Jorge Jesus: “Turu Geçebiliriz”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi’nde Sevilla ile oynanacak Son 16 turu rövanş karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi.

İşte Jesus’un açıklamalarından öne çıkanlar:

 

“Gol Atmayı Beceremedik”

İlk maçın ilk yarısında oldukça iyi oynadıklarını ifade eden Jorge Jesus, ikinci yarıda taksiksel açıdan düştüklerini söyledi.

Gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyleyen Jesus, "İlk maçın ilk yarısında çok güçlü görüntü sergiledik. Ama ikinci yarı taktiksel açıdan bu kadar iyi olmayı sürdüremedik. Rakibimiz 3 pozisyonda 2 gol attı. Ama biz gol atmayı beceremedik. Umarım yarın böyle olmaz ve bulduğumuz pozisyonları değerlendirebiliriz."

"Biz ilk yarıda üç, dört tane net pozisyona girdik ama gol atamadık. Sevilla gibi kaliteli bir takıma karşı oynadığınız zaman faturanın bedeli de ağır oluyor. Umarım yarın bu şekilde olmaz ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiririz." ifadelerini kullandı.

Oosterwolde İhtimali

Lincoln Henrique’nin sezonu kapatmasıyla savunmanın solunda yeni transfer Jayden Oosterwolde’ye şans verebileceğini söyleyen Jorge Jesus, "Lincoln bu süreçte çok iyi bir performans sergiledi. Hangi pozisyonda oynarsa oynasın çok iyi bir performans sergiledi. Sakatlığından dolayı sezon sonuna kadar ondan faydalanamayacağız, bu da Jayden için bir fırsat olabilir.”

“Oosterwolde genç bir oyuncu. Onun potansiyeline çok inanıyoruz. Geleli çok olmadı ve buradaki hayata ve takımın fikirlerine adapte olması gerekiyor. Geldiğinde Covid sebebiyle düzenli antrenman yapamadığı bir dönem de oldu." şeklinde konuştu.

“Riskli Oynamamız Gerekiyor”

Maça 2-0 geride başlayacaklarını hatırlatan Portekizli çalıştırıcı, "Bu turu geçebilecek gücümüzün olduğuna inanıyoruz. İlk maça kıyasla işimiz daha zor. Elimizden gelen her şeyi yapmak ve inanmak zorundayız. Riskli oynamamız gerekiyor. Ancak bu şekilde turu geçebiliriz." diyerek riskli oynamak zorunda olduklarını belirtti.

“Kontratım Mayıs Ayında Bitiyor”

Son olarak ayrılık iddialarına cevap veren Jorge Jesus, "Ses kaydımla ilgili sorunun maçla ilgili yok ama cevap vereceğim. Fenerbahçe'de kontratım mayıs ayında bitiyor ve bu yeni bir durum değil. Bunun dışında söylenecek bir şey yok." ifadelerini kullandı.