Jean Onana: “Kazanmak İçin Buradayım”

ANA SAYFAHABERLER → Jean Onana: “Kazanmak İçin Buradayım”

Jean Onana: “Kazanmak İçin Buradayım”

Jean Onana: “Kazanmak İçin Buradayım”

Beşiktaş’ın Fransa’nın Lens kulübünden kadrosuna kattığı Jean Onana, siyah beyazlı kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş futbolcusu olarak Türkiye’deki ilk röportajını gerçekleştiren 23 yaşındaki Kamerunlu stoper, özellikle taraftarların kendisine sosyal medyadan attığı destek mesajlarından çok etkilendiğini belirtti.

“Hiç Tereddüt Etmedim”

23 yaşındaki Jean Onana, sözlerine Beşiktaş’a transfer süreci hakkında düşüncelerini paylaşarak başladı. Söz konusu süreçte, siyah beyazlı taraftarların sosyal medyadan kendisine gönderdiği mesajlardan çok mutlu olduğunu belirten Onana, “Süper hissediyorum. Sosyal medyada taraftarlarımızın attığı mesajlar, beni buraya gelme konusunda motive etti. Aboubakar ile buluşmaktan ve sosyal medyada binlerce emoji görmekten dolayı çok mutluyum. Buraya gelmek beni çok mutlu etti. Hiç tereddüt etmedim. Motive bir şekilde buradayım.” dedi.

Beşiktaş’taki hedefini “kazanmak” olarak açıklayan Jean Onana, Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’ni işaret etti:

“Beşiktaş ile bu sezonki kişisel hedefimi sonuna kadar %100 ile oynamak ve kazanmak olarak söyleyebilirim. Çünkü ben, kazanmak için buradayım. Buna şampiyon olmak veya UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde sonuna kadar gitmek de dahil. İmkansız olan ne varsa hepsini yapmak istiyorum. Kazanmak için buradayım.”

“Aboubakar ile Konuştum”

Kendisini en kısa sürede Beşiktaş’a ve Trendyol Süper Lig’e adapte etmek istediğinden bahseden Onana, “Ben zaten şampiyonluk kazanmaya uyumlu biriyim. Kendimi teknik ve fiziksel olarak adapte edeceğim. Beni olumlu yönde geliştireceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Siyah beyazlı kulübe transfer olmadan önce Kamerun milli takım kaptanı ve Beşiktaş’ın yıldız forveti Vincent Aboubakar ile konuştuğunun altını çizden Onana, “Transfer olmadan önce Aboubakar ile konuştum ve bana buranın hedefleri olan bir kulüp olduğunu söyledi. Kendisi aynı zamanda milli takımda kaptanım. Burası hakkında söylediği iyi şeyler sebebiyle motive oldum.” dedi.

“Buraya gelme konusunda kulübün projeleri beni çok mutlu etti.” diyen Kamerunlu stoper, “Taraftarlar da yine aynı şekilde benim için çok önemli. Buraya benim için çok önem arz eden taraftarlar için geldim.” ifadelerini kullandı.

“Taraftarlarımız Çok Mutlu Olacak”

Daha önce Portekiz, Kamerun, Belçika ve Fransa gibi ülkelerde oynayan Jean Onana, Türkiye’deki kültüre de kısa sürede uyum sağlayacağını söyledi.

“Türkiye’deki kültüre alışmakta bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Burada, İstanbul’da olduğum için mutluyum. Harika bir stadyumu olan bir kulübe ve bana çok şey katacak tutkulu taraftarlara layık olmak için elimden geleni yapacağım. Beni sahada büyük bir aşkla oynarken gören taraftarlarımız çok mutlu olacak.”

Jean Onana, son olarak ise Beşiktaş taraftarlarına teşekkür etti:

“Taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Sosyal medyadaki sıcak karşılama için çok mutlu oldum. Onlara layık olmak için sahada elimden gelen her şeyi yapacağım.”