İstanbulspor, Kasımpaşa’yı Mağlup Etti

ANA SAYFAHABERLER → İstanbulspor, Kasımpaşa’yı Mağlup Etti

İstanbulspor, Kasımpaşa’yı Mağlup Etti

İstanbulspor, Kasımpaşa’yı Mağlup Etti

Spor Toto Süper Lig’in 16.haftası, iki İstanbul ekibinin mücadelesine sahne oldu. İstanbulspor ve Kasımpaşa, Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Perdeyi Kasımpaşa adına 25.dakikada Raoul Petretta açtı. Bu golden sadece 4 dakika sonra cevap veren İstanbulspor, Valon Ethemi ile skoru eşitledi. Ev sahibi ekip, 78.dakikada Emir Gültekin’in attığı golle 2-1 öne geçti ve maçı da bu skorla kazandı.

İstanbulspor aldığı galibiyetle puanını 11 yaparken Kasımpaşa ise 14 puanda kaldı.

“Oynamamız Gerektiği Gibi Oynadık”

Maçın sonunda İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, karşılaşmada takımının oyununu beğendiğini söyledi.

Savunmada daha sert olmaları gerektiğini ifade eden Tekke, “Oynamamız gerektiği gibi oynadık. İlk bölümde Kasımpaşa daha etkiliydi. Yerleşimleri çok net belirlememize rağmen oyun içerisinde hatalar olabilir. Daha sert ve iyi savunma yapmamız lazım. Galatasaray maçından sonraki mücadele ve isteğimiz arttı. Önemli bir galibiyetti.” şeklinde konuştu.

“İlk Yarım Saat Çok Üstün Oynadık”

Ekrem Örenç, maçın sonunda yaptığı konuşmada, ilk yarım saatte etkili oynadıklarını dile getirdi.

İstanbulspor’u tebrik eden Örenç, “İlk yarım saat çok üstün oynadık. Golümüzü attık. 1-0’dan sonra skor daha fazla olabilirdi ancak olmadı. Golden sonra çabuk şekilde beraberlik golü yedik. İstanbulspor’u tebrik etmek lazım. Biz tempo istedikçe onlar bizi yavaşlattılar. Tek kontra ataklarla etkili oldular. Maçın zor geçeceğini biliyorduk” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Öne Çıkan Performanslar

Maçta dikkatleri üzerine toplayan isim bu sezonki yüksek formunu devam ettiren Valon Ethemi oldu. Kuzey Makedonyalı futbolcu, bu sezon Süper Lig’de attığı 5.golü kaydetti.

Ayrıca bu galibiyet, İstanbulspor’un bu sezon iç sahada aldığı ilk galibiyet oldu.

Kasımpaşa’nın ligde galip gelememe serisi ise 7 maça yükseldi.