İstanbulspor-Hatayspor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → İstanbulspor-Hatayspor Maç Önü Notları

İstanbulspor-Hatayspor Maç Önü Notları

İstanbulspor-Hatayspor Maç Önü Notları

Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında 13 Kasım Pazar günü saat 17.00 seansında oynanacak iki karşılaşmadan biri İstanbulspor ve Atakaş Hatayspor arasında oynanacak.

Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mert Güzenge yönetecek.

İstanbulspor’da maç öncesinde Eslem Öztürk’ün sakatlığı devam ederken Adi Mehremic ise kart cezalısı konumunda yer alıyor.

Atakaş Hatayspor’da ise Kévin Soni ve Christian Atsu sakat konumunda yer alırken Ognjen Vranjes kart cezalısı olduğu için karşılaşmada forma giyemeyecek. Bertuğ Yıldırım’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Son 5 Maç 5 Mağlubiyet

Spor Süper Lig’in sondan bir önceki basamağında yer alan İstanbulspor, 12 maçta 8 puan topladı.

2 haftadır takımın başında olan Fatih Tekke yönetiminde çıktığı 2 maçtan da mağlup ayrılan sarı siyahlı takım, bu iki maçta toplam 8 gol yedi.

Geçtiğimiz hafta Bitexen Giresunspor deplasmanında 3-2 mağlup olan İstanbulspor, bu sezon iç sahada oynadığı 5 karşılaşmadan da galibiyet çıkaramadı.

Bu maçtan da galibiyet çıkaramaması durumunda Süper Lig tarihinde ilk 6 iç saha maçında galip gelemeyen 4.İstanbul takımı olacak olan İstanbulspor, Şubat 1966’dan beri üst üste 6 maç kaybetmedi.

İstanbulspor’da hedef bugün galip gelerek kötü gidişata son vererek düşme hattından çıkma yolunda önemli bir adım atmak olacak.

Çıkışta Bir Hatayspor

Atakaş Hatayspor ile Medipol Başakşehir puanları paylaştı

6 hafta önce Volkan Demirel’i göreve getiren Atakaş Hatayspor, Demirel yönetiminde çıktığı 6 maçtan 10 puan çıkardı.

12 maçta 11 puanla rakibi İstanbulspor’un bir üst basamağında 17.sırada yer alan Atakaş Hatayspor, İstanbulspor ile oynadığı son 6 lig maçının hiçbirini kaybetmedi.

Süper Lig’de çıktığı son 15 deplasman maçının tamamında gol yiyen ve ligde bu alanda en kötü seriye sahip olan Hatayspor, 15 karşılaşmada kalesinde toplam 39 gol gördü.

Volkan Demirel ve ekibinin hedefi İstanbulspor’u yenerek Dünya Kupası arasında düşme hattının dışında girmek olacak.

Karşılaşma Öncesi Dikkat Çekenler

Maç öncesi ev sahibi ekipte Jedmir Topalli dikkat çekiyor. Son iki Süper Lig maçında ikişer gole katkı yapan Topalli, bu sezon Enner Valencia’nın ardından üç maçlık seri yakalayan ikinci oyuncu olmak için sahaya çıkıyor.

Konuk Atakaş Hatayspor’da ise son iki lig maçında gol sevinci yaşayan Ayoub El Kaabi, Mart 2022’den sonra ilk kez üç maçlık seri yakalamayı hedefliyor.