İstanbul’da Gollü Eşitlik

ANA SAYFAHABERLER → İstanbul’da Gollü Eşitlik

İstanbul’da Gollü Eşitlik

İstanbul’da Gollü Eşitlik

HangiKredi Ümraniyespor ve Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in 17.hafta mücadelesinde Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig’in puan tablosunda küme düşme hattında bulunan iki ekipten Atakaş Hatayspor, aldığı 1 puan ile maç fazlasıyla Kasımpaşa’nın önüne geçerek küme düşme hattının dışına çıktı. HangiKredi Ümraniyespor ise 18.sırada kaldı.

Maçın her iki devresi de karşılıklı gollere sahne oldu. HangiKredi Ümraniyespor adına golleri 39.dakikada Daniel Avounou, 67.dakikada ise Umut Nayir kaydederken Atakaş Hatayspor adına goller 24.dakikada El Kaabi ve 53.dakikada Saba Lobzhanidze’den geldi.

“Galibiyete Daha Yakındık”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, birçok net pozisyon kaçırdıklarını ve galibiyete yakın olan taraf olduklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa  konuşan Volkan Demirel, "Kaçırdığımız pozisyonlar itibarıyla galibiyete daha yakındık. İlk yarıda Bertuğ'un, ikinci yarıda da Ze Luis ve El Kaabi'nin pozisyonları var. Bunları kaçırırsanız beraberliğe razı olursunuz. Bu sonuca üzülüyoruz." dedi.

Bütün hafta savunma arkasına koşu çalışması yaptıklarını söyleyen Volkan Demirel, “Daha çok pozisyona girebilirdik. Savunma arasına daha çok koşu yapabilirdik. Bütün hafta buna çalışmıştık. Pozisyonlar vardı ama sonuçlandıramadık. 1 puan olunca, emeklerinizin karşılığı olmuyor. Kendi adıma üzgünüm." diye konuştu.

“1 Puanı Değerli Buluyorum”

HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, inişli çıkışlı bir maç sonunda 1 puan aldıkları için memnun olduğunu söyledi.

Recep Uçar, “Çok hikayesi olan, çok iniş ve çıkış olan bir maç oldu. Öyle ya da böyle bu ligde her puan değerli. Bu anlamda baktığımızda 1 puanı değerli buluyorum.” dedi.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Bir kırmızı kartın çıktığı mücadelede HangiKredi Ümraniyespor, Atakaş Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada fark yaratan isimlerin başında Atakaş Hatayspor’dan El Kaabi geldi.

Atakaş Hatayspor’da takımının iki golüne direkt etki eden El Kaabi, performansıyla dikkat çekti. El Kaabi’nin iyi performansına Saba Lobzhanidze ve Rayane Aabid eşlik etti ancak bu performanslar Atakaş Hatayspor'un 10 kişi kalan rakibine karşı 3 puanı almasına yeterli olmadı.

Öte yandan HangiKredi Ümraniyespor’da son haftalarda yükselen form grafiği ile dikkat çeken Daniel Avounou ve Tomislav Glumac’ın performansı ise ev sahibi ekibe galibiyeti getirmedi.