İsmail Kartal: “Kazanma Alışkanlığı Olan Bir Takımız”

ANA SAYFAHABERLER → İsmail Kartal: “Kazanma Alışkanlığı Olan Bir Takımız”

İsmail Kartal: “Kazanma Alışkanlığı Olan Bir Takımız”

İsmail Kartal: “Kazanma Alışkanlığı Olan Bir Takımız”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi play-off turunda oynayacakları Twente maçının rövanşı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kartal, kazanma alışkanlıklarına vurgu yaparken ilk maçı 5-1 kaybeden Twente’nin buna rağmen mücadele edeceğini belirtti.

“İlk maçta 5-1 kazandık. 7 maçtır kazanıyoruz. Kazanma alışkanlığı olan bir takımız. Bu maçı da çok ciddiye alıyoruz.” diyen Kartal, Twente için “Twente takımı iyi futbol oynamaya çalışan bir takım. İlk maçta farklı kaybetmiş olmalarına rağmen burada galibiyetle telafi etmeye çalışacaklardır.” sözlerini kullandı.

“Bizi Memnun Ediyor”

Yeni transferleri Dominik Livakovic’in antrenmanda gösterdiği performansın altını çizen çalıştırıcı, Hırvat oyuncunun teknik ekibi memnun ettiğini söyledi:

“Livakovic çalışmayı çok seven bir oyuncu. Antrenmanlarda ortaya koyduğu performansla uyum sağlamış gözüküyor. Performansı bizi memnun ediyor.”

“Yarın Ne Olur Bilemem”

Kartal, gelen sorular üzerine transfer dedikoduları olan futbolcular hakkında da konuştu.

Michy Batshuayi’nin durumuna “Batshuayi şu anda bizim kadromuzda. Bugün itibarıyla bizimle birlikte ama yarın ne olur bilemem.” sözleriyle açıklık getiren çalıştırıcı, transfer listelerinde yer alan Alfredo Morelos adına kesinleşen bir şeyin olmadığını dile getirdi.

Kartal, “Alfredo Morelos için kesinleşmiş bir şey yok. Bu süreci başkanımız ve yönetim yönetiyor." diyerek sözlerini tamamladı.