İsmail Kartal: “Cengiz ve Fred’in Ciddi Sakatlıkları Yok”

ANA SAYFAHABERLER → İsmail Kartal: “Cengiz ve Fred’in Ciddi Sakatlıkları Yok”

İsmail Kartal: “Cengiz ve Fred’in Ciddi Sakatlıkları Yok”

İsmail Kartal: “Cengiz ve Fred’in Ciddi Sakatlıkları Yok”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında 2-0 kazandıkları Yılport Samsunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçta sakatlanıp oyundan çıkan yeni transferler Fred ve Cengiz Ünder’e değinen İsmail Kartal, oyuncularının ciddi bir sakatlıkları olmadığını dile getirdi. Kartal, “Cengiz ve Fred’in ciddi sakatlıkları yok. Onların fiziksel durumunu biliyorduk. Fred ve Cengiz ile takımın fizik kalitesini yükselttiğimizde daha güçlü bir takım olacağız.” ifadelerini kullandı.

“Oyuna İyi Başlayamadık”

Mücadeleye iyi başlayamadıklarını fakat ikinci yarıda daha istekli olduklarını ifade eden deneyimli teknik direktör, “Oyuna iyi başlayamadık. İkinci yarıda daha istekliydik. Kendi oyunumuzu oynayarak maçı kazanmayı bildik.” diyerek karşılaşmayı yorumladı.

“En Dinlenmiş Sağlıklı Oyuncularla Oynayacağız”

Fenerbahçe’nin hafta içinde UEFA Konferans Ligi’nde oynayacağı Twente maçına da değinen Kartal, Hollanda ekibi karşısında dinlenmiş oyuncularla sahaya çıkacaklarının altını çizdi.

“Çok yoğun bir maç trafiğimiz var. Twente maçında elimizdeki en dinlenmiş ve en sağlıklı oyuncularla oynayacağız” diyen çalıştırıcı, “İstanbul’da avantajlı bir skor elde edip, Hollanda’ya avantajlı gitmek istiyoruz.” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.