İsmail Kartal: “Camianın Evladı Olmak Kolay Değil”

ANA SAYFAHABERLER → İsmail Kartal: “Camianın Evladı Olmak Kolay Değil”

İsmail Kartal: “Camianın Evladı Olmak Kolay Değil”

İsmail Kartal: “Camianın Evladı Olmak Kolay Değil”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig’in birinci haftası öncesinde açıklamalarda bulundu.

TRT Spor’a konuşan Kartal, ilk olarak kendi sorumluluklarının önemine değindi.

Deneyimli çalıştırıcı, "Önce iş bizde. Önce sorumluluklarımızı yerine getirmemiz lazım. Camianın evladı olmak kolay değil.” ifadelerini kullandı.

“Taraftarın Sevgisine Karşılık Vermek İstiyorum”

Fenerbahçe taraftarının kendisine gösterdiği  sevgisinden dolayı mutlu olduğunu belirten Kartal, iyi bir Fenerbahçe ile bu sevgiye karşılık vermek istediğini belirtti.

"Taraftarımızın bana olan sevgisi ve inancından dolayı çok mutluyum.” diyen Kartal, “Fenerbahçe ruhunu ortaya koyan bir takım yaratarak onların bu sevgisine karşılık vermek istiyorum.” sözleriyle açıklamalarına devam etti.

Kartal, aynı zamanda bu sezon şampiyon olacaklarını hissettiğini de açıkladı:

“Allah'ın izniyle bu sene şampiyon olacağız. Bunu hissediyorum. Taraftarımız da bunu hissetsin ve bize destek versinler."

“Bazı Şeyleri Kaçırabiliyoruz”

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir basın toplantısında soruların yanıtını kağıttan okumasına dair eleştiri alan Kartal, bu durum hakkında konuştu.

Kartal, "Önümüze iki kağıt alıyoruz basın toplantılarında. Gelecek sorulara karşı unutmamak adına, atlamamak için, kamuoyunu doğru bilgilendirmek için notlar alıyoruz. Bazı şeyleri kaçırabiliyoruz, bununla karşılaşmamak için böyle bir şey oldu.“ dedi.

Batshuayi’yi Bırakmak Gibi Bir Düşüncemiz Yok”

Transferin gündemindeki Michy Batshuayi’ye değinen teknik direktör, “Batshuayi'yi bırakmak gibi bir düşüncemiz yok. Çok önemli bir teklif ile gelirlerse ancak o zaman konuşuruz." diyerek yıldız isim ile devam etmek istediklerini belirtti.