İsmail Kartal: “Birinci Önceliğimiz Şampiyon Olmak”

ANA SAYFAHABERLER → İsmail Kartal: “Birinci Önceliğimiz Şampiyon Olmak”

İsmail Kartal: “Birinci Önceliğimiz Şampiyon Olmak”

İsmail Kartal: “Birinci Önceliğimiz Şampiyon Olmak”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki Zimbru eşleşmesinin rövanşı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik direktör, bu sezon öncelikli hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu dile getirdi.

Kartal, “Kadro kalitesini genişleterek 3 kupada yarışabileceğimizi söyledim. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Türkiye'de birinci önceliğimiz şampiyon olmak.” ifadelerini kullandı.

“Futbolda Aldığınız Sonuçların Bir Garantisi Yoktur”

Zimbru’yu 5-0 mağlup ettikleri ilk maça değinen Kartal, aynı oyunu devam ettirmek istediklerini dile getirdi. Futboldaki skorların garanti olmadığını da söyleyen çalıştırıcı, “İlk maçta güzel bir oyunla, iyi bir sonuç aldık. Futbolda aldığınız sonuçların garantisi yoktur. En iyi şekilde hazırlandık. Fenerbahçe'ye yakışan bir oyunla ayrılmak istiyoruz.” dedi.

“Bazı Oyuncuları Dinlendireceğiz”

“Djiku'nun ufak bir sakatlığı var. Onu riske etmedik.” sözleriyle yeni transfer Djiku’nun maçta forma giymeyeceğini açıklayan Kartal, “Bazı oyuncuları dinlendireceğiz. Bazı oyuncuları rotasyonda görmek için onlara şans vereceğim” dedi ve rotasyon yapacağını da belirtti.

“Bizim İçin Sahaya Çıkan 11 En İyi 11’dir”

Kartal, Fenerbahçe’nin sahaya çıkacağı her ilk 11’in takım adına en iyi 11 olduğunu vurgularken “Sahaya çıkacak 11, Fenerbahçe'nin en iyi 11'dir. Bizim için sahaya çıkan 11 en iyi 11'dir.” açıklamasında bulundu.

Takımını Avrupa’da bir sonraki tura taşımak isteyen Kartal, “Fenerbahçe, her yerde her zaman sahaya kazanmak için çıkar." ifadeleriyle sarı lacivertli takımın mantalitesini belirterek sözlerini tamamladı.