İlk 11 Kur ve Oyun Dünyasının En Geniş Ödül Havuzundan Ödülleri Kapmaya Başla!

ANA SAYFAHABERLER → İlk 11 Kur ve Oyun Dünyasının En Geniş Ödül Havuzundan Ödülleri Kapmaya Başla!

İlk 11 Kur ve Oyun Dünyasının En Geniş Ödül Havuzundan Ödülleri Kapmaya Başla!

İlk 11 Kur ve Oyun Dünyasının En Geniş Ödül Havuzundan Ödülleri Kapmaya Başla!

Bildiğiniz üzere futbol 11 kişiden oluşan iki takımın birbiri ile kıyasıya mücadelesini kapsıyor. Tabi ki takımlar bu 11 kişide ibaret değil. Teknik ekipten yedek oyunculara, malzemecilerden yöneticilere kadar bir takımın profesyonel olarak futbol oynayabilmesi için birçok kişi işin içerisine dahil oluyor. Ancak ilk 11 her zaman bunlar arasında en önemlisi oldu. Çünkü sportif başarı gelmediği sürece atılan adımlar bir anlam ifade etmiyor.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Futbolda iyi bir ilk 11 kur ve sonrasında arkana yaslanıp maçların kazanılmasını bekle gibi bir durumdan bahsetmek de kurulan 11’in kalitesi çok önemli. Takımlar olabildiğince kaliteli bir 11 kurmak için her sene çaba gösteriyor. Taraftarlar da genellikle bu süreci yakından takip etmekte. Herkes takımın eksiklerini analiz edip doğru isimlerin kim olduğunu araştırıyor. Tam da bu 11 kurma aşamasını merkezine almış muhteşem bir oyun var. Petrol Ofisi Sosyal Lig yüz binlerce kullanıcı ise birlikte yeni dönemde de son derece popüler.

Herkes Tarafından Kolayca Oynanabilen İlk 11 Kurma Oyunu

Basitçe futbol 11 kurma oyunu olarak tanımlanabilen Petrol Ofisi Sosyal Lig TFF Süper Lig’de forma giyen futbolcular arasından yapılan seçimlerle kadroların kurulmasını kapsıyor. Burada teknik direktör seçimleri ve yedek oyuncu tercihlerinde de bulunabiliyorsunuz. Kuracağınız takım oyundaki puanlama sistemine göre puanlanıyor ve en yüksek puana ulaşan oyuncular muhteşem ödüllerin sahibi oluyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig’in en önemli özelliklerinden bir tanesi çok basit bir oynanış tarzının olması. Oyunun rekabeti oynanış tarzından kaynaklanmıyor. Takımların puanları futbolcuların gerçek maç performanslarına göre belirlendiği için oyuncular futbolcuların ligimizdeki performanslarını önceden tahmin etmeye çalışıyor. Bunun zor olması ve herkes tarafından farklı analizlerin yapılabilmesi oyunu çok keyifli bir hale getirmekte.

Telefon Numaranız Üyelik İçin Yeterli Olacak

Oyunu yüz binlerce kişinin oynadığından bahsetmiştik. Bu kullanıcıların birbirlerinden ayrılması gerekiyor. Bunun için de kullanıcı isimleri bulunmakta. Oyunda ilk 11 oluştur aşamasına gelmeden önce kendinize bir üyelik oluşturmanız gerekli. Üyelik aşamalarında telefon numaranızı, mail adresinizi, Google hesabınızı ya da Apple ID’nizi kullanmanız mümkün. Burada iletişim kurulabilmesi için yapılan bu talepte tercih tamamen sizlere bırakılmakta.

Telefon numarası ile kayıt işlemlerini yaparsanız kayıt işlemleri kısa süre içerisinde tamamlanabiliyor. Gireceğiniz telefon numaranıza bir onay mesajı geliyor ve sonrasında üyeliğiniz oluşturuluyor. Hesabınıza girerken de artık telefon numaranızı yazarak giriş yapıyorsunuz. Hali hazırda oyun da mobil bir oyun olduğu için telefon numaranızı kullanarak oyuna girmeniz sizin için oldukça kullanışlı bir tercih olacaktır.

Haftanın ve Sezonun Kazananlarını Belirleyen Adil Puan Sistemi

Oyun içerisinde başarıya ulaşabilmek için kazanabildiğiniz kadar yüksek puanlar kazanmanız gerekli. Puan sistemi oyun tarafından henüz sezon başlamadan önce açıklanıyor. Böylece futbolcu tercihlerinizi yaparken bu puan sistemine göre tercih yapıyorsunuz.

Puan sistemi lig içerisinde değişiklik göstermiyor. Herkes aynı puan tablosuna göre puanlanıyor. Bütün bu etmenler oyunun son derece âdil bir rekabet ortamı oluşturmasını sağlamakta. Sunulan büyük ödüllere talip olan kişiler de bu harika rekabet ortamına dahil olarak şanslarını deniyorlar.

Oyundaki puan tablosunu inceleyerek hangi istatistiklerin futbolculara yüksek seviyede puan getirdiğini öğrenmeniz gerekli. Böylece harika bir kadro kurup hediyeleri kazanmaya başlayabileceksiniz.

Oyuncuların Oyun Süresine Kadar Dikkat Ederek Seçim Yapın!

Puan tablosunda birçok farklı puan getirisi ve götürüsü var. Futbolcular iyi istatistiklerle puan alabildiği gibi kötü istatistiklerle de puan kaybedebiliyor. Futbolcuların elde edecekleri puanlarda mevkileri de çok büyük önem taşımakta. Defans oyuncusunun gol atması durumunda elde edeceği puanla forvet oyuncusunun gol attığında elde edeceği puan aynı olmuyor. Bunun yanı sıra takım gol yemediğinde defans oyuncuları ekstra puanlar alırken forvet oyuncuları ekstra bir puan kazanamıyor.

Futbolcuların elde ettiği puanlarda daha farklı etmenler de mevcut. Takımlarının kazanıyor olması ve bu süreçte futbolcunun ne kadarlık katkı verdiği de puanlama sisteminde önemli. Futbolcular eğer 60 dakikadan fazla sahada kalmışsa ekstra puan kazanıyorlar. Takımı kaybeden futbolcular da ekstra puanların sahibi oluyor.

Tarihin En Rekabetçi Futbol Oyununa Davetlisiniz

Oyun dünyasında futbol 11 kurma oyunu çok fazla değil. Futbolu konu alan oyunların sayısı fazla olsa da genellikle bu oyunlar futbolun oynanış aşamasını merkezine koyuyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig oyunun kadro oluşturma aşamasını hedef alan muhteşem bir oyun. Oyunda puanlar oyuncuların gerçek maç performanslarına göre belirlendiğinden dışarıdan bir müdahale söz konusu olamıyor. Bu da oyuna inanılmaz bir heyecan katıyor.

Her sene açıklanan muhteşem ödüller de heyecanın artmasında etkili. Ödüller çok büyük olduğu için bu ödüllere talip olan kişilerin sayısı da artıyor. Hali hazırda oyunun yüz binlerce oyuncusu olduğu için rekabet her zaman üst düzeyde oluyor.

Milyonlarca Lira Değerindeki Ödüller Sizleri Bekliyor!

Türkiye’nin en iyi ilk 11 kur oyunu olan Petrol Ofisi Sosyal Lig ödül konusunda da son derece cömert davranıyor. Her sene değeri milyonlarca lirayı bulan hediyeler oyunculara dağıtılmakta. İlk devreyi ve ikinci devreyi lider olarak bitiren oyuncular birer adet KIA Niro Hibrit otomobil kazanıyor. Tek başına bu iki otomobil dahi milyonlarca lira değere sahip.

Oyun içerisinde devre sonu ödüllerinin yanında haftalık ödüller de var. Her hafta kazanan oyuncuya PlayStation 5 ve FIFA hediye ediliyor. Ayrıca en yüksek puana ulaşan 100 kişiye Petrol Ofisi’nden 500 TL tutarında yakıt hediyesi sunuluyor. Alacağınız bu hediye yakıtları istediğiniz istasyonda ve istediğiniz yakıt türünde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şimdiden size iyi şanslar!

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play