Hatayspor Volkan Demirel İle Yükseliyor

ANA SAYFAHABERLER → Hatayspor Volkan Demirel İle Yükseliyor

Hatayspor Volkan Demirel İle Yükseliyor

Hatayspor Volkan Demirel İle Yükseliyor

Geçtiğimiz günlerde takımın başına Volkan Demirel’i getiren ve geçen hafta Demir Grup Sivasspor deplasmanında bu sezon Süper Lig’deki ilk galibiyetini alan Atakaş Hatayspor, evinde konuk ettiği Corendon Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti.

Bu sonuçla üst üste 2 haftadan da galibiyetle ayrılan Atakaş Hatayspor, puanını 7’ye yükseltti.

Öte yandan bu karşılaşmaya birçok eksikle çıkan teknik direktör Francesco Farioli önderliğindeki Corendon Alanyaspor ise Süper Lig’deki galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.

“Kafamızdaki Maçı Oynadık”

Atakaş Hatayspor sahasında Corendon Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti

Mücadelenin ardından maç sonu açıklamasında konuşan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, hafta içinde yaptıkları çalışmaların karşılığını aldıklarını söyledi:

 “İlk yarı Alanyaspor topu kendi alanlarında iyi kullandığı için topu onlara verdik. Oyunu biraz onların istediği gibi oynamasına izin verdik açıkçası. İkinci yarıdaki başlangıcımız ve golü bulana kadarki oyunumuz zaten planın ikinci hedefiydi. Bu hedefimize de ulaştık. Sonra da maçı korumak adına takımın geri yaslanması da tamamen maçı kazanma duygusuyla oldu. Planladığımız, uyguladığımız, analizlere göre yorumladığımız, kafamızda oynadığımız maçı açıkçası aynısını sahada oynayarak kazanmasını bildik. Sivas maçında da söyledim, kazanmak için ne gerekiyorsa ona uygun bir mücadele gösterecektik. Bugün de kazanan taraf biz olduk. O yüzden mutluyuz.”

“Tek Eksiğimiz Skoru Alamamak”

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos ise maçta tek eksiklerinin gol yollarında olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

 "Aslında bizim eksikliğimiz sadece skoru alamamak diyebiliriz. Sahada oynadığımız futbol, rakibi domine etme şeklimiz, kesinlikle galip geldiğimiz noktalarda farklı şeyler konuşuluyor. Maalesef sonucu alamadığınızda farklı şeyler konuşuluyor. Bugün oyuncularımız biraz daha agresif olabilselerdi, biraz daha akıcı, biraz daha efektif, biraz daha özgüvenli olabilselerdi farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Tabi rakibimiz de iyi savunma yaptı, iyi kapattı. Hata yapmamızı bekledi. Yapacağımız hatalardan golü bulmaya çalıştı. Her ne kadar akan oyunda bu gerçekleşmese de maalesef bir duran toptan golü yedik" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Süper Lig’in 9’uncu hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor adına maçtaki tek golü atarak takımına 3 puanı getiren Burak Öksüz, ev sahibi ekip için maçın en iyilerinden biriydi.

Bununla birlikte kurtarışlarıyla Corendon Alanyaspor’a gol izni vermeyen Erce Kardeşler ve sol bekte etkili bir performans ortaya koyan Kaan Kanak da maçın iyilerindendi.

Konuk Corendon Alanyaspor’da ise Efecan Karaca’nın performansı takımının puan almasına yetmedi.