Hatayspor Son Anda Güldü

ANA SAYFAHABERLER → Hatayspor Son Anda Güldü

Hatayspor Son Anda Güldü

Hatayspor Son Anda Güldü

Spor Toto Süper Lig’de 23.hafta maçında Atakaş Hatayspor, evinde Kasımpaşa’yı ağırladı.

Saat 16.00’da başlayan mücadeleyi 1-0’lık skorla ev sahibi ekip Hatayspor kazandı.

Hatayspor’a galibiyeti getiren golü maçın 90+7.dakikasında attığı golle Christian Atsu kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Hatayspor puanını 23’e yükseltirken, Kasımpaşa 22 puanda kaldı.

“İki Takım Da Kazanabilirdi”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, galibiyetin ardından konuştu.

Oyunun son anlarında daha iyi olan taraf olduklarını söyleyen Demirel, “Oyun gitti geldi. İki takım da kazanabilirdi, iki takım da iyi mücadele etti. Yaptığımız değişikliklerle beraber biz son çeyreği daha iyi kullandık diyebilirim. Bizim için çok önemli bir maçı kazandık ve önümüze bakacağız. Bir sürdürülebilirlik sağlamamız lazım, bunun için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Maçın hakemiyle ilgili eleştiride de bulunan genç teknik direktör, “Maç 6 dakika uzatılıyor, hem Selçuk hoca hem ben itiraz ettik. İki taraf da itiraz ediyorsa demek ki burada hakem haksız. Hakeme bir pozisyon için itiraz ediyoruz, kurallar değişti deniyor. Bu kurallar bir sezonda kaç kez değişiyor anlamıyorum, değişiyorsa da bizi de bilgilendirsinler. Türk futbolu neden düzelmiyor diyoruz. Her şey yanlış çünkü. Art niyetin ayıklanması gerekiyor. İnsanlar emek veriyor.” ifadelerini kullandı.

“Mücadeleden Memnunum”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Takımının mücadelesinden memnun olduğunu dile getiren teknik adam, “Takımımı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Birçok pozisyona girdik, oyun gücümüz var. Bugün 15 şutumuz var ancak isabet sağlayamadık. Bunun üzerine çalışmaya devam edeceğiz. Hocalık dönemimdeki en hüzünlü galibiyetim bu oldu. Daha çok çalışmalıyız ama mücadeleden memnunum.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Atakaş Hatayspor’a galibiyeti getiren Christian Atsu, takımı adına sergilediği başarılı performansla birlikte maçın öne çıkan futbolcusu oldu.