Hatayspor Deplasmanda Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Hatayspor Deplasmanda Kazandı

Hatayspor Deplasmanda Kazandı

Hatayspor Deplasmanda Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in Dünya Kupası öncesi son haftasında İstanbulspor evinde Atakaş Hatayspor’u ağırladı.

Atakaş Hatayspor, karşılaşmayı 24.dakikada Ayoub El Kaabi’nin attığı penaltı golüyle 1-0 kazanmayı başardı.

Bu galibiyetin ardından puanını 14’e yükselten Atakaş Hatayspor, ligde de 14.sıraya yükseldi ve Dünya Kupası arasında düşme hattının üstünde girdi.

İstanbulspor ise ligde üst üste 6.mağlubiyetini aldı ve Dünya Kupası arasına 8 puanla 18.sırada girdi.

“Kesinlikle Galip Gelmek İstiyorduk”

İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Tekke, "Maçın ilk 20-25 dakikasında Hatayspor'un golüne kadar istediğimiz oyun değildi. Savunmada, ikinci bölgede beklerken ancak bu kadar 5-4-1 bekleyebilirsiniz. Hatayspor bu arayı iyi oynadı. Biraz daha buna hazır olmamızdı. Kupa maçındaki yorgunluk hissi olabilir. Sonraki 3'te 2'lik bölüm istediğimiz gibi geçti. Gol bulmamız gerekiyordu baskı kurmuşken. Maalesef gole çeviremedik, üzgünüz. Ben oyuncularımın özellikle 3'te 2'lik bölümdeki isteğinden dolayı ümidimi kaybetmiyorum ama çok önemli bir maçtı. Kesinlikle galip gelmek istiyorduk. Bunları telefi edeceğimiz maçlar olur umarım. 4. maç, nerede hata yapsak bize gol olarak dönüyor" şeklinde konuştu.

“Bu Tarz Şeylerin Ülkemizde Yaşanmasını İstemiyoruz”

Hatayspor deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 yendi

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, maçın ardından bugün İstanbul/Beyoğlu’nda meydana gelen patlama sebebiyle futbol hakkında konuşmayı tercih etmedi.

Demirel, "Bu tarz şeylerin ülkemizde yaşanmasını istemiyoruz. Ne yazık ki ölen vatandaşlarımız varmış. Ailelerine başsağlığı diliyorum, yaralılara acil şifa diliyorum. Maçı 1-0 kazandık ama maçla ilgili şu an söylenecek çok bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar

Karşılaşmada Atakaş Hatayspor’un bulduğu tek golü kaydeden Ayoub El Kaabi öne çıktı. El Kaabi, Mart 2022’den beri ilk defa Spor Toto Süper Lig’de üç maç üst üste gol atma başarısı göstermiş oldu.