Hatayspor Başakşehir’e İlki Yaşattı

ANA SAYFAHABERLER → Hatayspor Başakşehir’e İlki Yaşattı

Hatayspor Başakşehir’e İlki Yaşattı

Hatayspor Başakşehir’e İlki Yaşattı

Atakaş Hatayspor ile Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında Yeni Hatay Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Toplam 6 golün olduğu karşılaşmada ev sahibi ekip Atakaş Hatayspor adına Bertuğ, El Kaabi ve Ze Luis’in gollerine Medipol Başakşehir’den Traore, Aleksic ve Serdar Güler karşılık verdi.

Teknik direktör Emre Belözoğlu, Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta kalesinde +2 gol gördü.

“Bu Takıma Güvenin”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yaptığı değerlendirmede takımının oyunundan duyduğu memnuniyeti dile getirirken sakatlanan Bertuğ Yıldırım hakkında da bilgi verdi:

"Takımımızın futbolunu beğeniyorum daha da iyi yerlere gelecektir ama taraftardan bir ricamız var lütfen stadı dolduralım. Bu takıma inansınlar, bu takım yukarı çıkacak. Bu takım iyi bir takım, takıma güvensinler. Skor olarak üzüldük ama oyun anlamın da taraftarın sevinmesi gerektiği bir maç olduğunu düşünüyorum. Bertuğ'un herhangi bir sağlık sorunu olduğunu düşünmüyorum, şu an itibariyle durumu iyi.”

Volkan Demirel, konuşmasını taraftarları kendilerini desteklemeye çağırarak sürdürdü:

“Beşiktaş karşılaşmasında 20 bin civarında taraftar vardı. Stadımızın yolu ve kapasitesi müsait. Hataylılara çağrı yapıyorum, maçlarda bu güzel stada gelip bizimle beraber olun. Güzel günler yakın. Bu takım daha da yukarılara çıkacak.”

“15 Ayda Gördüğüm En Kötü İlk Yarı”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maç sonu açıklamasında ortaya çıkan 3-3’lük skordan memnun olmadığının altını çizdi:

“Biz geleli 15 ay oldu. 15 aydır gördüğüm en kötü ilk yarıydı. Sorumluluk benim. Oyuncuları ben tercih ediyorum. Bugün bence yediğimiz tüm gollerde benim hatam vardı. Çünkü oyunculardan ben bu oyunu istiyorum. Tabii ki burada bu oyunu çıkardıklarında neler olduğunu gördüler. Bu oyunu oynamaya devam edecekler, etmek zorundalar. Bize bu oyun kazandırdı bugüne kadar. Gösterdiğim şekilde oynamaya devam edecekler.”

Takımının oynadığı futbolu eleştiren Emre Belözoğlu, sorumluluğu üstlendiğini belirtti:

“23.maçımızı oynadık ilk defa bu kadar kötü gördüm bazı oyuncularımızı. Ama ben kendime bağlıyorum bunu hatayı ben yaptım. Yenilgiyi, beraberliği ne kadar hak ettik bunun hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Ben hayatımda hiç beraberliğe sevinmedim. Bugün son dakikada atılan golde dahil olmak üzere sevinecek bir şey bulamıyorum ben bugünkü oyunda.”

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Atakaş Hatayspor ile Medipol Başakşehir’in 3-3 berabere kaldığı karşılaşmada takımı adına 1 gol 1 asistle oynayan Danijel Aleksic, mücadelenin öne çıkan oyuncularından biri oldu.

Atakaş Hatayspor’da ise oyuna 34.dakikada dahil olduktan sonra 1 gol 1 asist yapan Ze Luis, takımı adına oldukça iyi bir performans sergiledi.