Hatayspor Alanyaspor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Hatayspor Alanyaspor Maç Önü Notları

Hatayspor Alanyaspor Maç Önü Notları

Hatayspor Alanyaspor Maç Önü Notları

Süper Lig’de 9’uncu hafta ligdeki Akdeniz temsilcilerinden ikisini karşı karşıya getiriyor. Atakaş Hatayspor, evinde Corendon Alanyaspor’u konuk edecek.

Yeni Hatay Stadyumu’nda saat 17:00’da başlayacak mücadelede Abdülkadir Bitigen görev yapacak.

Maç öncesinde Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, birçok oyuncusundan yoksun olarak karşılaşmaya çıkacak. Buna göre İtalyan teknik direktör, sakatlıkları süren Erencan Yardımcı, Zinedine Ferhat, Famara Diedhiou, Mert Yusuf Torlak, Yusuf Özdemir ve Ivan Cavaleiro ile birlikte cezalı Leroy Fer’den de Atakaş Hatayspor karşısında yararlanamayacak.

Öte yandan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ise sakatlıkları süren Christian Atsu ve Kevin Soni’nin yanında cezalı Ruben Ribeiro’yu da bu maçta kullanamayacak. Kamil Ahmet Çörekçi’nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Hatayspor Volkan Demirel İle İyi Başladı

Sezona teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde giren Atakaş Hatayspor, üst üste alınan kötü sonuçların ardından değişikliğe gitme kararı aldı ve takımın başına Volkan Demirel’i getirdi.

Teknik direktör Volkan Demirel ile ilk maçına Süper Lig’in zorlu deplasmanlarından Demir Grup Sivasspor çıkan Atakaş Hatayspor, rakibini Kerim Alıcı’nın 2 asisti ile yıldızlaştığı maçta 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Bu galibiyet aynı zamanda Atakaş Hatayspor’un Süper Lig’de bu sezonki ilk galibiyeti oldu.

Alanyaspor Kazanmakta Zorlanıyor

Alanyaspor-Giresunspor maçında beraberlik

Süper Lig 2022/23 Sezonu’nda şu ana kadar çıktığı 8 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak lig tablosunun 11’inci basamağında bulunan Corendon Alanyaspor’da sakatlıklar can sıkıyor.

Teknik direktör Francesco Farioli’nin oyun anlayışında önemli yer tutan oyuncuların birçoğunun sakat olması, İtalyan teknik direktörün kadro kurmasını zorlaştırıyor.

Geçen haftayı evinde Bitexen Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak tamamlayan Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor maçı öncesinde kadro içinde çözümler arıyor.

Karşılaşma Öncesi Dikkat Çeken İsimler

Bu sezonki ilk ve tek galibiyetini geçen hafta Demir Grup Sivasspor karşısında alan Atakaş Hatayspor’da Ayoub El Kaabi ve Kerim Alıcı o maçtaki performanslarıyla galibiyette rol oynamışlardı.

Öte yandan kaleci Erce Kardeşler ise sezon başından beri performansıyla dikkat çeken oyuncular arasına adını yazdırdı.

Corendon Alanyaspor’da ise bu sezon takımına 3 gol atarak katkı sağlayan Efkan Bekiroğlu ile 3 asisti bulunan kaptan Efecan Karaca, birçok eksiğin olduğu bu maçta Francesco Farioli’nin en güveneceği isimler olarak maç öncesinde öne çıktılar.