Hatay’da Pozisyonlar Var, Gol Yok

ANA SAYFAHABERLER → Hatay’da Pozisyonlar Var, Gol Yok

Hatay’da Pozisyonlar Var, Gol Yok

Hatay’da Pozisyonlar Var, Gol Yok

Spor Toto Süper Lig’de 18.haftanın açılış maçı Yeni Hatay Stadyumu’nda oynandı. Atakaş Hatayspor ile Fraport TAV Antalyaspor, heyecanlı geçen karşılaşmada 0-0 berabere kaldı.

Golsüz beraberliğin ardından maç öncesinde 16’şar puana sahip iki takım, 17 puana yükselmiş oldu.

Volkan Demirel; İyi Oyun, Kötü Skor Dedi

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç sonunda konuştu.

Takımının oynadığı oyunu beğendiğini dile getiren Volkan Demirel, “Organize ataklarla pozisyon bulan bir Hatayspor vardı. Onun karşısında ise bizim geride kaptırdığımız toplarla gol arayan bir Antalyaspor vardı. Antalyaspor'un oynadığı oyunla 1 puana razı olduğunu görebildik.” dedi.

Son haftalarda iyi oyuna rağmen alınan sonuçların yetersizliğinden bahseden Demirel, “Oyun olarak memnunum ama izleyenler ya da Hataylılar skor olarak memnun olmayabilir. 22-23 tane net pozisyonumuz var. 2 puanı kaybettiğimiz için üzgünüm. Ümraniye, Giresun ve bu maçtaki 2 puan olsa konum olarak daha rahat bir yerde olurduk.” ifadelerini kullandı.

“Deplasmanda Değerli Bir Puan Aldığımızı Düşünüyorum”

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada; ilk yarıda taktiksel olarak zorlandıklarını söyledi.

Nuri Şahin, “İlk yarının ikinci bölümünde taktik anlayışımızda sıkıntı vardı. Hatay’ın daha üstün olduğu bir bölüm oldu. İkinci yarıda sistemde değişiklik yaptık. Ondan sonra daha rahat, ortada geçen bir maç oldu.” şeklinde konuştu.

Ek olarak, ligde bulundukları nokta itibariyle puanların değerini bilmeleri gerektiğini ifade eden Nuri Şahin, “Her puanın değerini bilmemiz gerekiyor. O yüzden memnunum. Çok memnunum diyemem ama deplasmanda değerli bir puan aldığımızı düşünüyorum.”

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçta iki takım adına da file bekçileri öne çıktı.

Ev sahibi Atakaş Hatayspor’da Erce Kardeşler, Fraport TAV Antalyaspor’un önemli pozisyonlarında gole izin vermezken; konuk ekipte ise Alperen Uysal, Hatayspor ataklarında kalesinde devleşti.