Giresunspor Umutlarını Son Haftaya Taşıdı

ANA SAYFAHABERLER → Giresunspor Umutlarını Son Haftaya Taşıdı

Giresunspor Umutlarını Son Haftaya Taşıdı

Giresunspor Umutlarını Son Haftaya Taşıdı

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında HangiKredi Ümraniyespor, Bitexen Giresunspor’u ağırladı.

Giresun temsilcisi, ligde kalma umutlarını devam ettirmek için kazanmak zorunda olduğu maçı 45. dakikada Riad Bajic’in attığı golle 1-0 kazandı.

Bitexen Giresunspor, aldığı galibiyetle 37 puana yükseldi ve ligin son haftasında İstanbulspor’un puan kaybını bekleyecek.

HangiKredi Ümraniyespor ise 30 puanda kaldı.

“Üretmekte Sıkıntı Yaşadık”

HangiKredi Ümraniyespor Teknik Sorumlusu Hayati Köse, karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi:

"Ligin kaderini belirleyecek durumda olduğumuz için oyuncuları elimizden geldiğince üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Oyunun hakkı bana göre beraberlikti. Üretmekte sıkıntı yaşadık ve maalesef kaybettik."

“Giresunspor’u Ligde Tutmaya Çalışıyoruz”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, galibiyetin ardından kümede kalma hedeflerine son maçta ulaşmak istediklerini söyledi.

İrfan Buz, "Buraya geldiğimizde matematiksel olarak devam etme açısından önemli maça çıktık. Onurlu bir mücadele veren Ümraniye'ye karşı çıktık ve kazandık. Matematiksel olarak iddiamızı son haftaya taşıdık. Elimizden geleni yapmak istiyoruz. Giresunspor'u ligde tutmak istiyoruz. Çok önemi bir maç kazandık. Üstün taraf bizdik. İyi pozisyonlara girdik. Farklı da kazanabilirdik. Takımı tebrik ediyorum. Baskı altında kazanmayı başardık." şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Bitexen Giresunspor’da galibiyet golünü atan Riad Bajic, Süper Lig’de üst üste gol attığı maç sayısını 3’e yükseltirken attığı gol sayısını ise 13’e çıkardı.