Giresunspor Son Anlarda Beraberliği Buldu

ANA SAYFAHABERLER → Giresunspor Son Anlarda Beraberliği Buldu

Giresunspor Son Anlarda Beraberliği Buldu

Giresunspor Son Anlarda Beraberliği Buldu

Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında Atakaş Hatayspor ve Bitexen Giresunspor, Yeni Hatay Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta gol perdesini Hatayspor’un 20 yaşındaki genç forveti Bertuğ Yıldırım açtı. 72.dakikada Ze Luis’in yerine oyuna dahil olan Bertuğ, 75’te takımını 1-0 öne geçirdi.

Ancak skoru belirleyen isim Riad Bajic oldu. Normal sürenin bitimine 3 dakika kala sahne alan Bajic, bu sezonki 3.golünü attı.

1-1 tamamlanan karşılaşma sonrası ev sahibi Atakaş Hatayspor 15, Bitexen Giresunspor ise 16 puana yükseldi.

“Deplasmanda 1 Puan Bizim İçin İyi”

Hatay'da beraberlik

Karşılaşma sonunda konuşan Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, aldıkları 1 puanın kendileri için iyi olduğunu söyledi.

Kaybetmemelerinin önemli olduğunu vurgulayan Hakan Keleş, "Burada kaybetmemek önemliydi. Ligde iyi bir gidişatımız vardı, ara sonrasında kupadan elendik ama bizim için lig önemli. Maça iyi başladık, takım savunmasını iyi yaptık. İki tane stoperimiz cezalıydı ona rağmen rakibimize çok net pozisyon vermedik. Bizim daha net pozisyonlarımız vardı, direkten dönen topumuz da vardı. Kazanabilirdik, öne geçebilirdik ama rakibimiz öne geçti, sonradan bulduğumuz golle maç berabere bitti. Deplasmanda kazanılan bir puan bizim için iyi. Önümüzde Gaziantep maçı var. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, özverili ve coşkuluydular. Atakları sonlandıramadık dönen toplar da sıkıntı yaşadık. Hatayspor'a bundan sonra başarılar" ifadelerini kullandı.

“Kazanamadığımız İçin Çok Üzgünüz”

Atakaş Hatayspor yardımcı antrenörü Gökhan Kağıtçıoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın genelinde istediklerini sahaya yansıtmayı başardıklarını dile getiren Kaşıkçıoğlu, "İlk yarıda çok daha fazla gol pozisyona girdik, oyuna da hakim olan taraftık, rakibe de bir iki pozisyon verdik savunma geçişlerinde. İkinci yarı topa daha çok sahip olduk, rakibi de tamamen kapattık. Bu arada değişikliklerden sonra Bertuğ ile golü bulduk. Maç istediğimiz gibi gitti, pozisyon dahi vermedik. 88. dakikada çıkarken yaptığımız top kaybı sonucu gol yedik. Kazanamadığımız için çok üzgünüz, çok iyi hazırlık dönemi geçirmiştik. Hazırlık döneminden sonraki maçlar zor oluyor. Daha iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçın dikkat çeken ismi Atakaş Hatayspor’un genç ismi Bertuğ Yıldırım oldu. Teknik direktör Volkan Demirel’in “yeni Haaland” diye tanımladığı genç golcü, oyuna girdikten yalnızca 3 dakika sonra şık bir gole imza attı ve dikkatleri üzerine topladı.