Giresunspor Beşiktaş Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Giresunspor Beşiktaş Maç Önü Notları

Giresunspor Beşiktaş Maç Önü Notları

Giresunspor Beşiktaş Maç Önü Notları

Bitexen Giresunspor ile Beşiktaş, Süper Lig’in 9’uncu hafta karşılaşmasında Giresun Çotanak Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler.

Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği mücadele 8 Ekim 2022 (bugün) saat 20:30’da başlayacak.

Sakat ve Cezalıların Durumu

Beşiktaş’ta Bitexen Giresunspor mücadelesi öncesi sakatlıkları devam eden 2 isim bulunuyor. Bu isimlerden Atiba Hutchinson’un uzun süren sakatlığı devam ederken geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçında sakatlanan Salih Uçan da Bitexen Giresunspor maçında kadroda olmayacak.

Öte yandan Hakan Keleş yönetimindeki Bitexen Giresunspor’da ise Serginho, kırmızı kart cezası sebebiyle maçta yer alamayacak tek Giresunsporlu oyuncu olarak öne çıkıyor.

Beşiktaş Zirveye Yaklaşmak İstiyor

Beşiktaş Süper Lig'de Giresunspor'un konuğu olacak

Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta oynadığı Fenerbahçe derbisinden 0-0’lık beraberlikle ayrılan Beşiktaş, son 3 haftadır galip gelemiyor.

Bu süreçte Medipol Başakşehir’e mağlup olup İstanbulspor ve Fenerbahçe ile berabere kalan siyah beyazlı ekip, Giresunspor karşısında kazanarak galibiyet özlemini gidermek istiyor.

Bu sezon geride kalan 8 haftada 15 puan toplayan Beşiktaş, maç fazlasıyla ligin zirvesindeki Adana Demirspor’un puan kaybettiği ve 17 puanlı Galatasaray’ın ligi bay geçtiği haftada kazanıp zirveye yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de Giresun deplasmanında son olarak Ekim 1976’da kazanan Beşiktaş, galibiyet alıp bu uzun süren galip gelememe serisini bitirmeyi planlıyor. Bununla birlikte Beşiktaş’ın geçen sezon gol atamadığı tek rakibinin Giresun temsilcisi olması da maçın zorluğunu öne çıkaran bir başka istatistik olarak göze çarpıyor.

Giresunspor 3 Puan Arıyor

Alanyaspor-Giresunspor maçında beraberlik

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 7 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrılan Bitexen Giresunspor, son 4 haftayı 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle geçti.

Hakan Keleş’in öğrencileri, Beşiktaş karşısında bu seriye son verip kendi seyircisi önünde galibiyet almayı planlıyor. Hafta içinde tüm çalışmalarını buna göre yapan Bitexen Giresunspor, Süper Lig’de İstanbul temsilcilerine rakip olduğu son 3 maçtan 2’sini kazanmasıyla dikkat çekiyor.

Bununla birlikte Beşiktaş ile evinde oynadığı son 4 Süper Lig maçında rakibine hiç yenilmeyen yeşil beyazlı ekip, bu seriyi 5 maça çıkarmak istiyor.

Dikkat Çeken Oyuncular

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş tarafında Wout Weghorst’un performansı dikkat çekiyor. Siyah beyazlı ekibin bu sezon oynadığı son 3 deplasman maçında da skora katkı yapan Hollandalı forvet (1 gol & 2 asist), Giresunspor karşısında da bu seriyi devam ettirmek için çalışacak.

Öte yandan Bitexen Giresunspor’da ise Beşiktaş karşısında daha önce gol yollarındaki etkinliği kanıtlayan Riad Bajic, galibiyet için Hakan Keleş’in en büyük kozlarından biri olacak.