Giresunspor Beraberliği Son Dakikalarda Kurtardı

ANA SAYFAHABERLER → Giresunspor Beraberliği Son Dakikalarda Kurtardı

Giresunspor Beraberliği Son Dakikalarda Kurtardı

Giresunspor Beraberliği Son Dakikalarda Kurtardı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Bitexen Giresunspor, Corendon Alanyaspor’u ağırladı.

Corendon Alanyaspor, 17.dakikada Efecan Karaca ve 73.dakikada Zinedine Ferhat’ın attığı gollerle deplasmanda 2-0 öne geçmeyi başardı.

Ancak maçı bırakmayan ev sahibi ekip, sırasıyla 84 ve 88.dakikalarda bulduğu iki golle beraberliği yakalamayı başardı. Bitexen Giresunspor adına golleri Doğancan Davas ve Brandley Kuwas kaydetti.

2-2’lik beraberliğin ardından Corendon Alanyaspor 29, Bitexen Giresunspor ise 24 puana yükseldi.

“Kazanmamız Gereken Bir Maçtı”

Karşılaşmanın ardından konuşan Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, galip gelemedikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Keleş, "Kazanmayı çok istiyorduk. Maça iyi başladık ancak iki farkla geriye düştük. Kazanmamız gereken bir maçtı. Bundan dolayı üzüntülüyüz. Önümüzdeki Beşiktaş maçına hazırlanmaya başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

“Geçmişten Kalan Alışkanlıkları Düzeltmek Kolay Değil”

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından verdiği demeçte öne geçmelerine rağmen kazanamadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Yanal, "Futbolda puan almak önemli ama kazanırken kaybetmek avantajlı değil. Geçmişten kalan alışkanlıkları düzeltmek kolay değil. Takımımızın geçmişteki performansı ile ilgili bazı soru işaretleri kafamızda mevcut. Oyuncularımızın maç içerisinde yaptığı ekstra işleri maç genelinde yapması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Corendon Alanyaspor’da Efecan Karaca, maçı 1 gol ve 1 asistle tamamlayarak takımının en dikkat çeken ismi oldu.

Ev sahibi ekipte ise golleri atan futbolcular Doğancan Davas ve Brandley Kuwas, sonradan oyuna girip takımlarına beraberliği getiren isimler oldular.