Giresunspor Adana'dan Puanı Çıkardı

ANA SAYFAHABERLER → Giresunspor Adana'dan Puanı Çıkardı

Giresunspor Adana'dan Puanı Çıkardı

Giresunspor Adana'dan Puanı Çıkardı

Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasının açılış maçında Adana Demirspor evinde Bitexen Giresunspor’u ağırladı. Saat 20.00’da başlayan ve iki takımın da 10 kişi tamamladığı karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Giresunspor, Riad Bajic’in 13.dakikada attığı penaltı golüyle öne geçerek ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Adana Demirspor’da 84.dakikada Badou N’Diaye, skora denge getirdi ve maçın sonucunu belirledi.

Her iki takımın da birer kırmızı kart gördüğü karşılaşmada ilk kırmızı kart 18.dakikada Giresunsporlu Alexis Perez’e çıktı. Adana Demirspor’da ise Yusuf Sarı 90+10.dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte ligde kendi evindeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Adana Demirspor puanını 34’e yükseltti. Konuk Giresunspor ise 21 puana ulaştı.

“Kazansak Daha Da Mutlu Olurduk”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella alınan beraberlik sonrası açıklamalarda bulundu. Maça hızlı başladıklarını belirten Vincenzo Montella, “İlk 15 dakikada oyuna hızlı başladık ve 2 tane net pozisyon bulduk. Rakibin gördüğü kırmızı karttan sonra oyun farklı bir yöne gitti. 30 şutun olduğu ve pozisyonlar da bulduğumuz karşılaşmada geriye düştük ve bir beraberlik yakaladık.” diye konuştu.

Alınan 1 puanın önemli olduğunun altını çizen İtalyan teknik direktör, “Futbol biraz farklı bir oyuna dönüşüyor bu tarz maçlar değişik oluyor. Alınan 1 puanı canı gönülden kabul ediyoruz. Hayallerimizin peşinden gideceğiz. Kazansak daha da mutlu olurduk.” ifadelerini kullandı.

“10 Kişiyken Maçı Koparabilirdik”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş maçın ardından açıklamalarda bulundu. Keleş, “Bugün herhalde 90 dakika 10 kişi oynadık ondan sonra iş mücadeleye döndü. Rakibimize de çok pozisyon verdik. Aslında maçı bitirebilirdik. Fırsatlar geldi ama değerlendiremedik. Zor bir deplasmanda 1 puan almak bizim için iyi bir sonuç. Şimdi Galatasaray maçına iyi bir şekilde hazırlanacağız.” dedi.

10 kişiyken kazanma fırsatını yakaladıklarını dile getiren yeşil beyazlı teknik adam, “Bugün 10 kişiyken de maçı koparabilirdik ancak bulduğumuz pozisyonları sonuçlandıramadık. Rakibimiz de baskılı oynadı ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldık.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Ev sahibi ekipte Badou N’Diaye sergilediği mücadele ile maçın öne çıkanları arasında yer aldı. Senegalli futbolcu güzel oyununu attığı golle taçlandırdı.

Giresunspor’da ise takımını öne geçiren Riad Bajic, bugün takımının hücum hattında etkili olan isimdi.