Giresunspor’a Galibiyet Yetmedi

ANA SAYFAHABERLER → Giresunspor’a Galibiyet Yetmedi

Giresunspor’a Galibiyet Yetmedi

Giresunspor’a Galibiyet Yetmedi

Spor Toto Süper Lig’in 38.haftasında Bitexen Giresunspor, Fraport TAV Antalyaspor’u konuk etti.

Ligde kalması için maçı kazanması ve İstanbulspor’un puan kaybetmesi gereken Bitexen Giresunspor, maçı 2-0 kazansa da bu sonuç onları ligde tutmaya yetmedi.

İstanbulspor, Ümraniyespor’u 4-0 mağlup edince Süper Lig’den düşen ikinci takım Bitexen Giresunspor oldu.

Riad Bajic ve Borja Sainz, takımlarının gollerini atan isimler oldular.

“Maalesef Olmadı”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ligde kalmaya son ana kadar inansalar da başaramadıklarını dile getirdi:

"Çok üzgünüm. Bazen olmuyor. Konuşmak bazen bu tür durumlarda kolay olmuyor. Maalesef olmadı. Bu takım maalesef 40 puanla düştü, olmadı. Takımıma teşekkür ediyorum. Bir duruş sergilediler. Futbolun içerisinde olan şeyler. Bu güzide kulübümüzün ayağa kalkacağını umuyorum. Giresun, bana göre bu lige çok yakıştı. Hepimize geçmiş olsun diyorum. Buradan ders çıkartmak ve doğruları yapmak gerekiyor. Bazı doğruları, analizi iyi yaptığınız zaman yarınlara çok farklı bakabilirsiniz."

“Aynı Hataları Yapmaya Devam Ettik”

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, takımının önceki haftalarda yaptığı hataları tekrarladığını söyledi.

Alfons Groenendijk, "Kafamız tamamen serbestken, hiçbir şey bizim kafamızı dağıtamıyorken bile aynı hataları yapmaya devam ettik. Yeteri kadar da motivemiz yüksek değildi. Kafamızı tam olarak maça veremedik. Bütün sene yaptığımız hataları tekrarladığımız bir maç izledik. Sezonun özetini vermiş olduk. Hayal kırıklığı veren bir maç. Bu sonuç bizim için hayal kırıklığı oldu. Sezon geneline baktığımız da bizim için hayal kırıklığı olan bir sezon oldu.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Bitexen Giresunspor’da golleri atan Riad Bajic ve Borja Sainz, sezonu çift haneli gol sayılarıyla tamamlamış oldu.

Bajic 14 gol atmayı başarırken Sainz 10 golle mücadele etti.