Giresunspor 90+6’da 3 Puanı Almayı Başardı

ANA SAYFAHABERLER → Giresunspor 90+6’da 3 Puanı Almayı Başardı

Giresunspor 90+6’da 3 Puanı Almayı Başardı

Giresunspor 90+6’da 3 Puanı Almayı Başardı

Bitexen Giresunspor ve Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig’in 16.hafta mücadelesinde Çotanak Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig’in puan tablosunda tekrar orta sıralara yükselmek isteyen Bitexen Giresunspor hedefine ulaşırken Gaziantep FK 11.sıraya geriledi.

Bitexen Giresunspor’a galibiyeti getiren golü 90+6’da Rijad Bajic keydederken takımın ilk golüne 24.dakikada Serginho imza attı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün maçtaki tek golünü 52.dakikada Valmir Veliu kaydetti. Bitexen Giresunspor aldığı 3 puanla 19 puana yükseldi ve 10.sıraya yerleşti.

“Çok İstediğimiz 3 Puanı Aldık”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ilk yarıda takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu ve çok istedikleri bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Hakan Keleş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında: "İki takım da kazanmak istiyordu. Kazanmamız gereken bir maçtı. Son dakikalarda da olsa kazandığımız için mutluyuz. Maça iyi başladık. İlk yarı oynadığımız en iyi oyunlardan bir tanesiydi. İkinci yarıya kötü başladık. Son dakikalarda bulduğumuz gol ile çok istediğimiz 3 puanı aldık." dedi.

Ligin başındaki hedeflerine ulaşmaya yakın olduklarını belirten Hakan Keleş, "Ligin başında hedefimizi söylemiştim. İlk 10 içerisinde yer almak istiyoruz. Puan olarak orayı yakaladık. Ancak lig uzun bir maraton." diye konuştu.

“Yediğimiz 2 Gol De Basitti”

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, basit hatalar yüzünden yenilen gollerden memnun olmadığını dile getirdi.

Erol Bulut maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Yeterince pozisyon vardı. Rakibimizin kendi sahasında kontra ataktan iki gol yedik. Çok basit top kaybından gol yedik. Yediğimiz iki gol de basitti." diye konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Bitexen Giresunspor’un Gaziantep Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada fark yaratan isimlerin başında Serginho geldi.

Bitexen Giresunspor’da 1 gol 1 asist ile maçı tamamlayan Serginho gösterdiği performansla dikkat çekti. Görkem Sağlam ve Rijad Bajic de Serginho’nun iyi performansına eşlik ederek takımlarının 3 puan almasında önemli rol oynadılar.

Öte yandan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Valmir Veliu ve Alexander Merkel’in iyi performansı deplasmanda puan çıkarmak için yeterli olmadı.