Giresun’da Gollü Beraberlik

ANA SAYFAHABERLER → Giresun’da Gollü Beraberlik

Giresun’da Gollü Beraberlik

Giresun’da Gollü Beraberlik

Spor Toto Süper Lig’in 25.haftası, Giresun’da başladı. Bitexen Giresunspor ve VavaCars Fatih Karagümrük arasında oynanan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu.

20.dakikada Riad Bajic ile öne geçen Bitexen Giresunspor, 39’da Borja Sainz ile farkı ikiye çıkardı. VavaCars Fatih Karagümrük, ilk yarı bitmeden Levent Mercan’ın attığı frikik golüyle farkı bire indirdi.

İkinci yarıda baskılarını artıran konuk ekip, 58.dakikada Fabio Borini ile skoru eşitledi. Kalan kısımda başka gol olmayınca maç 2-2 sona erdi.

VavaCars Fatih Karagümrük, ligde yenilmezlik serisini 9 maça çıkarırken puanını ise 30 yaptı. Bitexen Giresunspor ise puanını 23’e yükseltti.

“2 Puan Kaybetmek Zorunda Kaldık”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maçın sonunda 2-0 öne geçmelerine rağmen kazanamadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Hakan Keleş, “Maça iyi başladık ve 2-0 öne geçtik. İlk yarıda istediğimiz her şeyi de yaptık. İkinci yarıda ise istediğimizi yapamadık. Maçın hakkı beraberlikti ama galip gelmek istiyorduk. Olmadı. Uzun süredir galip gelememenin stresi vardı. İki puan kaybetmek zorunda kaldık." ifadelerini kullandı.

“1 Puan İyidir”

Maçın ardından konuşan VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ise, 2-0’dan geri döndükleri için 1 puandan memnun olduğunu söyledi.

İtalyan çalıştırıcı, "İlk golü penaltıdan, ikinci golü ise hızlı bir hücumdan yedik. Daha sonra reaksiyon vermeye başladık. Bu reaksiyonun sonunda 2-1'i yakaladık. İkinci yarıda maça geri döndük. Aslında 3 puanı getirecek pozisyonlara da girdik. Her maçı kazanmak, her maçı en üst seviyede oynamak hedefimiz. Genel anlamda 1 puandan memnun değilim ama maçın gidişatına baktığımızda ise 1 puan iyidir." şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçta Giresun temsilcisi adına golleri takımın ligdeki en skorer isimleri kaydetti. Bajic gol sayısını dokuza yükseltirken Sainz altıncı golünü attı.

VavaCars Fatih Karagümrük adına takımının ikinci golünü atan Fabio Borini ise bu sezon Spor Toto Süper Lig’deki 14. golünü attı.

İtalyan futbolcu, Alexander Sörloth'tan (Eylül 2019-Şubat 2020) bu yana dış sahada üst üste sekiz maçta gol katkısı yapan ilk futbolcu oldu.