Gedson Fernandes: “Önemli Olan Konu Buradaki Mutluluğum”

ANA SAYFAHABERLER → Gedson Fernandes: “Önemli Olan Konu Buradaki Mutluluğum”

Gedson Fernandes: “Önemli Olan Konu Buradaki Mutluluğum”

Gedson Fernandes: “Önemli Olan Konu Buradaki Mutluluğum”

Beşiktaş’ın Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, A Spor’a konuk oldu.

Gündemdeki soruları yanıtlayan Portekizli orta saha, taraftara da mesaj verdi.

“Beşiktaş’ta Çok Mutluyum”

Gedson Fernandes, teknik direktörü Şenol Güneş liderliğindeki sezon hazırlıklarını değerlendirdi. Şenol Güneş’in kendilerinden ne istediğini bildiklerinin altını çizen Gedson Fernandes, “Hocamızı tanıyoruz, onun bizden neler istediğini ve ne kadar çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu anlamda bir farklılık yok, mantalitemiz hala aynı. En iyi çalışmaları yapıp sezona çok iyi şekilde başlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

İsmi Avrupa kulüpleriyle transfer söylentilerine karışan siyah beyazlı oyuncu, Beşiktaş’ta mutlu olduğunu vurguladı:

“Geldiğim günden beri Beşiktaş'ta çok mutluyum. Mutlu bir şekilde kariyerime devam ediyorum. Konuşulması gereken en önemli konu benim buradaki mutluluğum.”

"Şu an için en önemli durum benim burada olmam. Buraya odaklanmış durumdayım. Beşiktaş'a müteşekkirim bana verdiği bu fırsat için. Çok iyi bir uyum yakaladık, burada çok mutluyum. Gelecek neler getirir kimse bilemez. Her oyuncunun geleceği de böyledir. Sadece çalışmaya odaklanıp Beşiktaş'ta elimden gelenin en iyisini yapıp başarılı olmak istiyorum."

“Ligde Çok İyi Oyuncular Var”

Gedson Fernandes, Trendyol Süper Lig hakkında da değerlendirmelerde bulundu. 24 yaşındaki oyuncu, ligdeki takımlarda çok iyi oyuncular olduğunu belirterek “Süper Lig hakkında konuşmak çok zor. Çünkü ligde çok iyi oyuncular var ve çoğu takımın büyük başarılar yakalama ihtimali var. Her takım iyi bir planlama içerisinde ve hepsi iyi kadrolar kuruyor. Bu anlamda ligi tahmin etmek çok zor.” diye konuştu.

İstanbul’da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Portekizli yıldız, bu sezon teknik ekibe katılan Burak Yılmaz’ı da değerlendirdi:

“Burak Yılmaz’ın bize çok pozitif bir etkisi var. Biliyorsunuz futbolu yeni bıraktı. Şimdi teknik ekip ile oyuncular arasındaki iletişimi sağlayıp oyuncuların neye ihtiyacı olduğunu aktarması açısından bence çok önemli. Sadece bir hoca olarak değil, futbolu yeni bırakmış ve bize tecrübe katacak biri olarak da camia için çok önemli bir hamle oldu.”

Açıklamalarının sonunda Beşiktaş taraftarlarına mesaj veren Gedson Fernandes, yeni sezon öncesinde aile ortamına vurgu yaptı:

"Taraftarımızın emin olması gereken bir nokta var; takım içindeki her oyuncu %100’ünü verecek. Tabii ki sezon içinde inişler çıkışlar olacak, hep iyi gitmeyecek her şey. Ancak biz bir aileyiz ve bir aile olarak sürekli birlikte olmamız lazım. Umarım bu sezon onlara büyük başarılar hediye edebiliriz."