Gaziantep FK-Kayserispor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Gaziantep FK-Kayserispor Maç Önü Notları

Gaziantep FK-Kayserispor Maç Önü Notları

Gaziantep FK-Kayserispor Maç Önü Notları

Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında 6 Kasım Pazar günü, saat 14.30’da oynanacak Gaziantep FK-Yukatel Kayserispor maçıyla açılıyor.

Kalyon Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Karşılaşma öncesi Gaziantep Futbol Kulübü’nde Abdülkadir Parmak’ın sakatlığı devam ederken Mustafa Eskihellaç’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Konuk Yukatel Kayserispor’da ise 3 sakat futbolcu bulunuyor. Bu isimler Arif Kocaman, Nurettin Korkmaz ve Joseph Attamah olarak sıralanıyor.

Son 7 Maç 1 Galibiyet

Alanyaspor evinde kazandı

Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK, sezona ilk 4 haftada 10 puan ile başlasa da sonrasında çıktığı 7 maçta sadece bir kez galip gelebildi.

15 puanla ligin 10.sırasında yer alan Gaziantep temsilcisi, geçtiğimiz hafta Corendon Alanyaspor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Süper Lig'de Erol Bulut yönetiminde çıktığı 23 iç saha maçının sadece birini kaybeden Gaziantep FK (13G 9B), bu süreçte iki kez 11 maçlık yenilmezlik serileri yakaladı. Gaziantep ekibi, bu karşılaşmada mağlup olmazsa Erol Bulut döneminin en uzun serisine ulaşmış olacak.

Kayserispor ile ligde oynadığı son 6 karşılaşmanın hiçbirini kaybetmeyen Gaziantep FK, aldığı iki galibiyeti de iç sahada aldı.

Gaziantep FK’da hedef karşılaşmayı kazanarak ligdeki istikrarsız gidişata dur demek ve üst sıralara tekrardan yaklaşmak olacak.

Son 7 Maç 1 Mağlubiyet

Süper Lig’in oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken takımlarından olan Yukatel Kayserispor, Çağdaş Atan önderliğinde son haftalarda çıkış yakaladı.

Geçtiğimiz hafta evinde Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan sarı kırmızılı ekip, 12 maçta topladığı 20 puanla 8.sırada bulunuyor.

Kayserispor’un Süper Lig tarihinde en fazla karşılaşıp mağlup edemediği takım Gaziantep FK. (6 Maç, 4 Beraberlik, 2 Mağlubiyet)

Yukatel Kayserispor, deplasmanda oynadığı son 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Önceki 28 deplasmanda aynı galibiyet sayısını elde eden Kayseri temsilcisi, Şubat 2019’dan beri üst üste 4 deplasmandan puanla dönemiyor.

Karşılaşma Öncesi Dikkat Çekenler

Gaziantep’te oynanacak maçın öncesinde ev sahibi takımda Alexandru Maxim, Kayserispor’a karşı oynadığı 4 maçta 3 gol atmasıyla dikkat çekiyor.

Konuk ekipte ise İsviçreli santrafor Mario Gavranovic, ligde çıktığı son 5 maçta 4 gol atmayı başardı ve çok formda bir şekilde karşılaşmaya çıkıyor.