Gaziantep Evinde Farklı Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Gaziantep Evinde Farklı Kazandı

Gaziantep Evinde Farklı Kazandı

Gaziantep Evinde Farklı Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında Gaziantep FK, Atakaş Hatayspor’u konuk etti.

Saat 17.00’da başlayan mücadeleyi 4-1’lik skorla ev sahibi ekip kazandı.

Gaziantep FK’ye galibiyeti getiren golleri 38.dakikada Marko Jevtovic, 56 ve 77’de Lazar Markovic, 88.dakikada ise Alexander Merkel kaydetti.

Konuk ekip Hatayspor’un ilk ve tek golü ise 27.dakikada Eyüp el-Kabi’den geldi.

Bu galibiyetin ardından Gaziantep FK puanını 25’e yükseltirken, Hatayspor ise 20 puanda kaldı.

“Hak Ettiğimiz Galibiyeti Aldık”

Gaziantep FK Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, üst üste alınan 2. galibiyetin ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

İyi bir oyuncu grubu ile çalıştıklarının altını çizen Erdal Güneş, “Takımın performansından gayet memnunum. Takımımızın potansiyelin farkındayız ancak uzun süredir kazanamamanın verdiği bir psikoloji vardı. Çok karakterli ve çok iyi oyuncularla çalışıyoruz. Onlar da kendi kalitelerinin bu olmadığının farkındalar.” dedi.

Rakibi iyi analiz ettiklerini ancak yine de çalıştıkları yerden golü yediklerini söyleyen Güneş, “Bugün rakibimizin nasıl oynayacağını biliyorduk. Oyuncularım elimden geldiğince bunu hazırladım ama futbol bu. Çalıştığınız yerden goller yiyebiliyorsunuz. Çok iyi bir reaksiyon gösterdik. Dediğim gibi çok iyi oyuncularla çalışıyoruz. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık.” şeklinde konuştu.

“Mağlubiyet Bize Yakışmadı”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Rakip oyuncuların daha istekli olduğunu belirten Volkan Demirel, “Rakibimizin bizden daha çok kazanmak isteyen bir oyuncu grubu vardı. Anlatacağım çok şey var ama insanları meşgul etmek istemiyorum. Birçok sebep sayabilirim ama gerek yok. Sonuç olarak yenildik. Gaziantep’i ve Erdal hocayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Genç çalıştırıcı son olarak mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını belirtti. Demirel, “Yanlış bir düşünceyle sahaya çıkmış olabilirim, oyuncularıma yanlış taktik vermiş olabilirim, yanlış oyuncu değişikliği de yapmış olabilirim ama mağlubiyet bize yakışmadı.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Gaziantep FK’den Lazar Markovic, bugün hücumda sergilediği başarılı performansla ön plana çıktı.

Sırp futbolcu, attığı iki golle de takımını galibiyete taşıyan oyuncuların başında yer aldı.