Galatasaray Yıldızlarına İmza Attırdı

ANA SAYFAHABERLER → Galatasaray Yıldızlarına İmza Attırdı

Galatasaray Yıldızlarına İmza Attırdı

Galatasaray Yıldızlarına İmza Attırdı

Galatasaray, 2023/24 sezonu öncesinde kadrosuna kattığı yıldız futbolcularına Rams Park’ta taraftarlara açık bir imza töreni düzenledi.

Sarı kırmızılı formayı giyecek yeni oyuncuların yanı sıra, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Kaan Ayhan ve Nicolo Zaniolo da imza töreninde yer aldı. Bu iki oyuncu, Türkiye’yi vuran deprem felaketi sebebiyle transfer edildikleri dönemde bir törenle karşılanmamıştı.

“Bizim Yerimiz Orası”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, imza töreni öncesinde kürsüye çıkarak sarı kırmızılı taraftarlara ve kamuoyuna seslendi.

"Sizin desteğinizle bugün Türkiye'nin en çok kıskanılan kulübü Galatasaray olmuştur.” diyen Özbek, sarı kırmızılı kulübün hedefini de açıkladı:

“Amacımız, Galatasaray'ı birlik ve beraberlik içinde Avrupa'nın tepesine çıkarmak. Çünkü bizim yerimiz orası. Türkiye'nin ilklerini başarmış Galatasaray'a zirvede olmak her zaman yakışmıştır, bundan sonra da yakışacaktır. Türk olmayan takımları birer birer yeneceğiz."

Yeni sezon öncesinde çalışmalarının sürdüğünü belirten Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Başarılı geçen sezonun ardından bir plan dahilinde çalışmalarımıza devam ediyor. Hamlelerimiz sadece ülkemizde değil tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor." dedi.

Ana odaklarının Galatasaraylı taraftarları gururlandırmak olduğunun altını çizen Özbek, "Dünyanın her yerinde, her yaştan taraftarımızın gururla 'Ben Galatasaraylıyım!' demesi, görevimizi en iyi şekilde yaptığımızın en güzel kanıtı olacaktır." şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ayrıca sarı kırmızılı takımın 10 milyon € bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Mauro Icardi transferinin detaylarını da açıkladı. Sponsorların, Mauro Icardi’nin maaşının 4 milyon €’luk bölümünü ödeyeceğini belirten Özbek, "Mauro Icardi, yılda yaklaşık 40 milyon €'luk bir teklifi reddedip 10 milyon €'ya Galatasaray'a imza atmıştır. Bunun 4 milyon €'sunu sponsorlarımız karşılayacaktır. Erden kardeşime ve tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. İmkansızı başarmak için yanımızda oldular." ifadeleriyle sponsorlarına teşekkür etti.