Galatasaray Hakim Ziyech Transferinde Sona Yaklaştı

ANA SAYFAHABERLER → Galatasaray Hakim Ziyech Transferinde Sona Yaklaştı

Galatasaray Hakim Ziyech Transferinde Sona Yaklaştı

Galatasaray Hakim Ziyech Transferinde Sona Yaklaştı

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattında önemli bir hamle yapması beklenen sarı kırmızılı ekip, Hakim Ziyech transferinde sona yaklaştı.

Zaniolo Premier League’e Gidiyor

Galatasaray, Fabrizio Romano kaynaklı habere göre Nicolo Zaniolo’nun Aston Villa’ya satın alma opsiyonlu kiralama transferi için İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı. İtalyan yıldızın, önümüzdeki saatlerde Birmingham’a gidip yeni kulübü için sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

İstanbul’a Gelmesi Bekleniyor

Öte yandan Chelsea’nin oyuncusu Hakim Ziyech transferinde de dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. Her iki kulübün sözlü olarak anlaşmaya vardığı ve Faslı futbolcunun önümüzdeki saatlerde İstanbul’a geleceği ifade ediliyor.

2020’den bu yana Chelsea’de oynayan Ziyech, içinde bulunduğumuz transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaşmış fakat sağlık testlerinden geçemediği için bu transfer gerçekleşmemişti.

“Detaylı İncelettik”

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, yaptığı açıklamada sakatlıkları dolayısıyla hakkında eleştiriler bulunan Ziyech’in çok detaylı bir incelemeye girdiğini belirtti. Timur, “Hakim Ziyech'in sağlık testleri bitmek üzere. Çok detaylı incelettik biz.” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi Kazandı

Kariyerine Herenveen’de başlayan Ziyech, sırasıyla Twente, Ajax ve Chelsea’de oynadı. Yaklaşık 3 yıldır futbol kariyerini Ada’da sürdüren oyuncu, İngiliz ekibiyle birlikte 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 Kulüpler Dünya Kupası kazandı.

Kariyerinde 1 Eredivisie, 1 Hollanda Kupası ve 1 Hollanda Süper Kupası da bulunan Ziyech, Chelsea’de çıktığı 107 maçta 14 gol atıp 13 kez de asist yaptı.