Galatasaray Azerbaycan’da Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Galatasaray Azerbaycan’da Kazandı

Galatasaray Azerbaycan’da Kazandı

Galatasaray Azerbaycan’da Kazandı

Milli ara dolayısıyla liglere verilen arada Galatasaray, Azerbaycan’ın Qarabağ FK takımıyla özel maçta karşı karşıya geldi.

Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan maça Azerbaycan halkı tarafından çok büyük ilgi vardı.

Elde edilen gelirin ülkemizde meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza bağışlanacağı karşılaşmada Galatasaray, Qarabağ FK’yi 2-1 yendi.

Maça 4. dakikada Bafetimbi Gomis’in attığı golle başlayan Galatasaray, Azerbaycan ekibinin 19. dakikada Xhixha’nın ayağından bulduğu gole engel olamasa da 87’de Mauro Icardi’nin penaltı golüyle maçı kazandı.

“Mükemmel Ağırlandık”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından Azerbaycan’da karşılaştıkları misafirperverlik için teşekkür etti.

Buruk, “Herkese teşekkür ederim. Burada mükemmel ağırlandık. Çok güzel bir futbol akşamı yaşadık. Maçın başından sonuna kadar Karabağ'ı maça daha konsantre ve daha hazır gördüğümü söylemek istiyorum.” dedi.

Rakibini öven Okan Buruk, “Karabağ, çok iyi bir takıma ve çok iyi bir hocaya sahip. Takım olarak çok iyi oynadılar. Avrupa kupası maçı oynuyor gibiydiler.” diyerek Qarabağ FK’yi çok beğendiğini söyledi.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Galatasaray adına her iki santrafor da birer kez ağları sarsarken maçın yıldızı Okan Koçuk oldu.

27 yaşındaki file bekçisi, maçı 8 kurtarışla tamamladı ve Galatasaray’ı galibiyete taşıyan isim olmayı başardı.

Qarabağ FK’da ise Abdellah Zoubir, maç boyunca gösterdiği performansla futbolseverlerin dikkatini çeken isim oldu.