Galatasaray 3 Puanı 3 Golle Aldı

ANA SAYFAHABERLER → Galatasaray 3 Puanı 3 Golle Aldı

Galatasaray 3 Puanı 3 Golle Aldı

Galatasaray 3 Puanı 3 Golle Aldı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 4.haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Kalyon Stadyumu’nda oynanan maçta 3-0’lık skorla galip gelen taraf Galatasaray oldu.

Sarı kırmızılı ekip adına golleri Kerem Aktürkoğlu ve biri penaltıdan olmak üzere Mauro Icardi (2) kaydetti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Okan Buruk, "Ligin başından beri hiç gol yemedik. İnşallah geçen seneki gibi yolumuza devam edeceğiz. Bir hazırlık sürecindeyiz. Geçen sene 7. haftada iyi seviyelere gelmiştik. Milli araya kazanarak giriyoruz, umarım daha iyi döneceğiz." diyerek gol yemediklerini ve milli aradan daha güçlü döneceklerini vurguladı.

“Herkes Rahat Olsun”

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala takımın yapılanması hakkında fikir belirten 49 yaşındaki çalıştırıcı, taraftarlarına mesaj verdi:

"Kimse merak etmesin. Geçen seneki kadromuzu koruduk. Üstüne iyi oyuncular aldık. Herkes rahat olsun. Erden Bey, kulübümüz, başkanımız, yönetimimiz; gerekli çalışmayı yapıyor."

“Icardi ve Kerem Arasında Bir His Var”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmada 1 gol ve 1 asistle oynayan Kerem Aktürkoğlu ve 2 gol atan Mauro Icardi arasındaki uyuma dikkat çekti.

Buruk, "Icardi ve Kerem arasında bir his var. Kerem'in goldeki pası çok değerliydi. Icardi de bazen bunları yapıyor. Vurma şansı varken attırdığı gol, gol atmaktan daha değerli." şeklinde konuştu.

Ayrıca Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu’nun performansını övdü:

"Kerem bugün hem gol attı hem de gol attırdı. Ona çok güveniyoruz. Türkiye için önemli bir oyuncu. Bu maçtaki özgüven, onu daha yukarıya taşıyacaktır."