Futbol Oyunu Denince Akla Petrol Ofisi Sosyal Lig Geliyor!

ANA SAYFAHABERLER → Futbol Oyunu Denince Akla Petrol Ofisi Sosyal Lig Geliyor!

Futbol Oyunu Denince Akla Petrol Ofisi Sosyal Lig Geliyor!

Futbol Oyunu Denince Akla Petrol Ofisi Sosyal Lig Geliyor!

Futbola karşı duyduğumuz tutku çok küçük yaşlarda başlıyor ve her geçen yılda artarak devam ediyor. İlk etapta taraftarı olduğumuz kulüp hakkında tüm bilgileri edinmeye çalışırken sonrasında tüm futbol dünyası dikkatimizi çekiyor ve çoğu önemli gelişmeden haberdar olmaya başlıyoruz. Futbol oyunları da bu aşamada çok önemli bir role sahip. Bizi futbol dünyasının içerisine çeken oyunlar futbola olan sevgimizin katlanmasını sağlayabiliyor.

Bilgisayar oyunları ve mobil oyun sektöründe yaşanan gelişmeler ışığında oynayabileceğimiz çok sayıda farklı futbol oyunu bulunmakta. Tabi ki hepsinin aynı keyfi ve heyecanı bize sunduğunu söylemek çok zor. Bu doğrultuda Petrol Ofisi Sosyal Lig diğer rakiplerinin epeyce bir önünde yer alıyor. Futbolcuların lig performansına göre oyuncuların aldığı puanlar belli olduğundan oyuncular direkt olarak futbolun gerçek zamanlı olarak içerisinde yer alıyor.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Fantezi Futbol Dünyasının Lideri Petrol Ofisi Sosyal Lig!

Fantezi futbol oyunları, futbol tutkunları tarafından en iyi futbol oyunu olarak gösteriliyor. Oyuncuların kendi kadrolarını kurup futbolcuların lig performanslarına göre puanlar kazandığı bu düzende muhteşem bir rekabet ortamı ortaya çıkmakta.

Petrol Ofisi Sosyal Lig genel yapısı ve oyuncularına sunduğu ortam ile birlikte fantezi futbol dünyasının zirvesine oturmuş durumda. Oyuncuların daha önce görmedikleri kadar kurumsal bir yapı karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra oyun içerisinde dağıtılan muhteşem ödüller de var. Bütün bu etmeler bir araya geldiğinde de varlığından dolayı çok mutlu olunan bir oyun ortaya çıkıyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig tamamen bizim ligimiz odaklı bir fantezi futbol oyunu. Kadronuzu belirlerken Süper Lig futbolcuları arasından seçimlerinizi yapıyorsunuz. Taraftarı olduğunuz ve büyük bir sevgi beslediğiniz futbolculara kadronuzda yer vermek ve futbolcuların başarılı performansları ile sizlerin de kazanması size muhteşem bir keyfi verecek.

Oyunu İndirme ve Üyelik İşlemleri İçin Para Ödemeyin!

Ödül havuzunun çok dolu olduğu oyunlarda üyelik ya da indirme işlemleri için ciddi ücretler talep ediliyor. İnsanlar oyun içerisinde dağıtılan büyük ödülleri alabilmek adına bu ücretler vermeyi kabul ediyorlar. Yapımcı firmalar da gelen bu üyelik ücretleri ile rahatlıkla hediyeleri alıp kazanan oyunculara dağıtıyor. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig’de durum çok daha farklı bir şekilde ilerlemekte.

Türkiye’nin 1 numaralı ücretsiz futbol oyunu olan Petrol Ofisi Sosyal Lig hiçbir aşamada ücret talep etmemekte. Uygulamayı ilk olarak telefonunuza indireceğiniz aşamada hiçbir ücret ödemenize gerek olmuyor. Sonrasında birkaç saniyede üyelik işlemlerini tamamlayabiliyorsunuz. Bu işlemlerde de hiçbir ücret talebi karşınıza çıkmıyor. Oyuna girdikten sonra kadronuzu kurup hediyeler kazanmaya başlamanızı engelleyecek hiçbir etmen yok. Hemen siz de kadronuzu kurup haftanın sonuçlanmasını beklemeye başlayın.

Bütçeye Uygun En iyi Takımı Kuran Kazanıyor!

Fantezi futbol oyunlarına aşina olan kişilerin de bildiği gibi sizlere belirli bir bütçe tahsis ediliyor. Verilen bu bütçeyi dengeli bir biçimde kullanarak kadronuzu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Fantezi futbol kategorisinde en iyi futbol oyunu olarak gösterilen Petrol Ofisi Sosyal Lig’de de bu düzen işlemekte. Size verilen bütçeye göre kadronuzu kurup diğer oyuncular ile kıyasıya bir mücadelenin içerisinde yer alıyorsunuz.

Verilen bütçe ligin en iyi futbolcularından birkaç tanesine kadronuzda yer verme şansını size sunacak. Ancak bunun yanında düşük ücretine rağmen yüksek istatistiklere ulaşabilecek olan futbolcuları sizin keşfetmeniz gerekiyor. Bazı yıldız futbolcuların da çok suskun kaldıkları maçlar olabilmekte. Bu maçları da doğru tahmin edip yıldız futbolcular yerine farklı isimlere yönelerek bütçenizde önemli kazanımlar elde edebilirsiniz.

Puanı İkiyle Çarpılan Kaptanlar Kaderinizi Belirleyecek!

Kadronuzu belirlerken dikkat etmeniz gereken etmenlerin başında takım kaptanları gelmekte. Futbol dünyasında takım kaptanının çok büyük bir önemi var. Sizi tamamen içine çeken bir futbol oyunu oynarken kaptanların önemsiz kalması düşünülemezdi. Petrol Ofisi Sosyal Lig’de kaptan olarak belirlediğiniz futbolcuların aldıkları puanlar ikiyle çarpılıyor. Haliyle o hatanın en güvenilir oyuncularını kaptan olarak belirlemeniz gerekli.

Tamamen Süper Lig odaklı bir oyun olan Petrol Ofisi Sosyal Lig’de haftanın yüksek puan toplayan oyuncusunu kaptan belirleyen kişiler binlerce kişinin önüne geçmeyi başarıyor. Tabi ki bunu yapmak her zaman kolay değil. Bizler farkında olmasak da birçok hafta hiç beklenmedik isimler bu başarılara imza atabiliyor. Bu yüzden analizlerini çok iyi bir şekilde yaparak kaptanlarınızı belirlemeniz gerekli.

Sezon Ödüllerinde Muhteşem Rekabet

Petrol Ofisi Sosyal Lig fantezi futbol dünyasında adından söz ettirirken sunduğu ödüllerin de bunda çok büyük bir katkısı var. Oyun içerisinde verilen haftalık ödüler, turnuva ödülleri ve sezonluk ödüller oyuncuları adeta cezbediyor.

Haftalık ödüllere baktığımızda haftanın lider oyuncularına PlayStation 5 ve FIFA oyununun hediye edildiğini görüyoruz. Buna ek olarak haftanın en başarılı 100 oyuncusuna Petrol Ofisi’nden 500 TL tutarında yakıt hediye ediliyor.

Sezonun ilk devresi ve ikinci devresinin sonunda sezon ödülü olan KIA Niro Hibrit otomobil dağıtılmakta. Bir sezonda iki oyuncu bu harika otomobilin sahibi oluyor. Ligin ilk devresini lider bitiren futbolcular direkt olarak otomobillerini kazanıyorlar. Ligin ikinci devresinde ise puanlar sıfırlanarak mücadeleye başlanıyor. Böylece herkes tekrardan eşit şartlarla yarışarak otomobil ödülüne ulaşmanın hayalini kuruyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de Ödül Kazanmak Hiç Zor Değil!

Çok sevilen bir oyun olmasından dolayı Petrol Ofisi Sosyal Lig’i binlerce kişi oynuyor. Ödül almak için binlerce kişiyi geride bırakmak zorunda olduğunuzu düşününce bunun çok zor olacağı kanaatine varabilirsiniz. Ancak gerçek çok farklı. Kadronuzu kurarken atacağınız önemli adımlar yıl boyunca çok sayıda ödül kazanmanızı sağlayabilir. Her yıl ödül kazanan binlerce oyuncudan bir tanesi olmak hiç zor olmayacak.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play