Futbol Manager Oyunlarının Yeni Rakibi Sosyal Lig!

ANA SAYFAHABERLER → Futbol Manager Oyunlarının Yeni Rakibi Sosyal Lig!

Futbol Manager Oyunlarının Yeni Rakibi Sosyal Lig!

Futbol Manager Oyunlarının Yeni Rakibi Sosyal Lig!

Tüm dünyada futbol manager oyunu seviliyor ve çok sayıda oyuncu tarafından oynanıyor. Sunduğu ayrıntılarıyla oyuncuları futbol dünyasının içerisinde hissettirmeyi başaran FM, artık çok sıkı bir rakibe sahip. Petrol Ofisi Sosyal Lig, oynanış şekli ile birlikte oyuncularını ülke futbolunun bir parçası haline getirmekte. Sosyal Lig’de oyuncular o kadar yüksek seviyede futbolun içerisinde oluyor ki bunun ilerisine geçmek son derece zor.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Petrol Ofisi Sosyal Lig oyuncuları TFF Süper Lig futbolcularının tamamının bulunduğu bir havuzdan futbolcu seçerek kadrolarını oluşturuyorlar. Sonrasında ligimizde o haftanın maçlarının tamamlanması bekleniyor. Maçların tamamlanmasının ardından seçilen futbolcuların elde ettiği istatistiklere göre Petrol Ofisi Sosyal Lig’de futbolcu puanları hesaplanıyor. Kadrosundaki futbolcular en fazla puanı toplayan kişiler de haftanın kazananı oluyor.

Türkiye’nin En Fazla Ödül Dağıtan Fantezi Futbol Oyunu!

Fantezi futbol oyunları uzun süredir futbol manager oyunları ile rekabet içerisinde oluyordu. Her ne kadar oynanış olarak bu fantezi futbol oyunları çok ön plana çıkıyor olsa da oyunun kendisi FM’ye göre daha amatör kalabiliyordu. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig bütün bu olumsuzluklara bir son vererek her yönüyle kusursuz bir fantezi futbol oyunu ortaya çıkardı.

Her oyuncunun rahatlıkla oynayabildiği Petrol Ofisi Sosyal Lig, muhteşem oynanış şeklinin yanı sıra inanılması güç ödüller dağıtıyor. Yalnızca kafa dağıtmak ve futbol oyunu oynamanın zevkini almak isteyen oyuncular bir anda harika ödüller kazanabiliyorlar. Ödüllerin büyüklüğü diğer oyuncuları da çektiği için binlerce oyuncu aktif olarak Petrol Ofisi Sosyal Lig oynuyor. Bu da rekabetin artması ve oyunun daha da heyecanlı bir hale gelmesi demek.

7/24 Oyunu Kesintisiz Bir Şekilde Oynama İmkanı

Petrol Ofisi Sosyal Lig oynarken en iyi kadroyu kurmak hiç kolay bir iş değil. Çünkü futbolcuların maçtan önce performanslarını analiz edip tahminlerde bulunmak oldukça zor olabiliyor. Ancak oyunun oynanış şekli son derece basit. Android futbol manager oyunları arasında zirvede yer alan Petrol Ofisi Sosyal Lig’i tamamen ücretsiz bir şekilde indire kullanıcılar kurulumun ardından üyelik işlemlerini tamamlayıp kadrolarını kurmaya başlıyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig mobil oyun olarak karşımıza çıktığı için internet bağlantınızın olduğu her yerde akıllı telefonunuz ile bu oyuna giriş yapabilirsiniz. Bu da oyunu 7/24 oynayabildiğiniz anlamına geliyor. İş yerinde ortaya çıkan boşluklarda ya da okulunuzdaki teneffüs aralarında bu oyun ile zaman geçirmeniz mümkün olabilecek. Hiç vakit kaybetmeden siz de bu harika oyunun parçası olmaya başlayabilirsiniz.

Ligin Her Haftasında Tekrardan Başlayan Muhteşem Rekabet

Oyunun her haftası muhteşem bir rekabete sahne olmakta. Çünkü oyun içerisindeki ödüller sezon sonu ile sınırlandırılmamış durumda. Oyunda her hafta önemli hediyeler dağıtılıyor ve bu durum oyuncuları en iyi şekilde motive ediyor. Oyuncular genel klasmanda çok geride kalmış olsalar da haftalık klasmanda zirveyi ele geçirip muhteşem haftalık ödüllerin yeni sahibi olmak istiyorlar.

Devrenin tamamlanıp puanların sıfırlanacağı döneme kadar birçok oyuncu haftalık ödüllere odaklanmış durumda oluyor. Bu haftayı çok kötü geçiren oyuncular analizlerini en iyi şekilde yaparak gelecek hafta için çalışmalarına başlıyor. Oyunun her haftanın liderine PS 5 ve FIFA hediyesi veriyor olması oyuncu sayısında düzenli bir artışa sebep olmakta bu durum rekabeti iyiden iyiye kızıştırıyor.

Futbolcularınızı Rakip Takımlara Bakmadan Seçmeyin!

Oyunda başarılı olabilmek için futbolcu seçimlerinde birçok farklı etmeni göz önünde bulundurmanız gerekli. Futbolcuları seçerken puan tablosunu analiz etmezseniz başarıya ulaşmanız mümkün değil. Çünkü tablodaki ekstra puanların her birini toplayabileceğiniz bir kadro kurmanız gerekiyor.

Temelde futbolcuların elde ettiği olumlu istatistiklerin büyük bir kısmı takımınıza puan kazandırmakta. Bu doğrultuda en iyi istatistikleri elde edecek futbolcuları seçmeniz gerekli. Ancak bu istatistiklere ulaşmak için futbolcuların iyi olması kadar karşısındaki rakibin de gününde olmaması gerekli. Bu doğrultuda nispeten güçsüz gözüken takımlara karşı oynayan futbolcular arasından seçim yapmanız sizi bu android futbol manager oyununda üst sıralara taşıyacak.

Futbol Efsaneleri ile Aynı Ligde Olmanın Keyfini Sürün

Petrol Ofisi Sosyal Lig ülkemizdeki en iyi futbol oyunlardan bir tanesi. Ülke futbolunu ve ligi yakından takip eden kişilerin hepsini adeta kendine çekiyor. Futbol efsaneleri de bu çekimin büyüsüne kapılmış durumda. Ülkemizde bir dönem top koşturan futbolcular ya da önemli başarılara imza atan teknik adamlar da Petrol Ofisi Sosyal Lig oynuyor. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile oyundan nasıl zevk aldıklarını belirten futbol efsaneleri ile rakip olma vaktiniz çoktan geldi.

Oyunda kadronuzu oluştururken en iyi forvet oyuncularından bir tanesini seçip kadronuzu onaylıyorsunuz. Aslında bu anlarda ülkemizin en değerli forvet oyuncularından bir tanesi ile de rekabet içerisinde olmaktasınız. Hayatını forvet olarak kazanan efsane isimlerle girdiğiniz rekabet size muhteşem bir heyecan verecek.

Oyuna Ne Zaman Dahil Olursanız Olun Ödüller Kazanabileceksiniz!

Daha önce de belirttiğimiz gibi oyunda hem sezon sonu ödülleri hem de haftalık ödüller bulunuyor. Sadece haftalık ödüllerin bulunuyor olması dahi oyuncular için yeterli bir kriter olmasına rağmen Petrol Ofisi Sosyal Lig bununla sınırlı kalmamış.

İlk olarak oyun büyük sezon ödüllerini ilk ve ikinci devre olarak ikiye bölünmüş durumda. İkinci devre başlarken tüm puanlar sıfırlanıyor ve tüm oyuncular eşit şartlarda tekrardan yarışmaya başlıyorlar. Böyle bir durumda genel klasmanda alt sıralarda kalan tüm oyuncular tekrardan büyük ödül için çaba göstermeye başlıyor.

İkinci devre başlayalı çok fazla süre geçmiş olsa dahi haftalık ödüller ve turnuva ödülleri sizleri bekliyor. Futbol manager oyunları arasında çok önemli bir yere sahip olan Petrol Ofisi Sosyal Lig’de siz de bu haftalık ödülleri ya da sezonun büyük ödüllerini kazanan isimler arasında yer alabilirsiniz.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play