Futbol Kariyer Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig

ANA SAYFAHABERLER → Futbol Kariyer Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig

Futbol Kariyer Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig

Futbol Kariyer Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig

Futbolu çok seven insanlar için oyun dendiğinde akla hemen futbol oyunları geliyor. Birçok farklı formatta karşımıza çıkan futbol oyunları bizi her zaman peşinden sürüklenmeyi başardı. Özellikle oyunlardaki futbol kariyer oluşturma kısımları hepimizin en sevdiği bölümler oluyor. Bunun sebebi de gayet açık. Hepimiz kendimizi bu çok sevdiğimiz dünyanın içerisinde görmek istiyoruz. Kariyer modları da bize bu imkanı tanıyor. Ancak bunu belirli bir seviyede sunabiliyorlar.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Petrol Ofisi Sosyal Lig oyuncularını futbol dünyasının tam merkezinde hissettirmek için yola çıkmış ve bunda son derece başarılı olmuş oyunların başında geliyor. Kadrolar kurulurken oyuncular yalnızca TFF Süper Lig oyuncuları arasından seçimlerini yapabiliyorlar. Sonrasında da kadronun başarısı futbolcuların gerçek maç performanslarına göre aldıkları puanlarla belirleniyor. Böylece oyuncular Süper Lig futbolcularının gerçekten teknik direktörü gibi hissedebiliyorlar.

Futbol Kariyer Oyunlarındaki Gibi Takımınızı Kurun!

Bildiğiniz üzere futbol kariyer oyunu oynarken herhangi bir takım ile serüvenimize başlıyoruz. Tabi ki bu serüvenin en eğlenceli kısımları transferler yaptığımız kısım oluyor. Yapılan transferler ile birlikte kadromuzu güçlendirmek ve çok daha büyük başarılar elde etmek için mücadele ediyoruz. Petrol Ofisi Sosyal Lig de tam olarak bizlere bu heyecanlı aşamaları sunuyor. Kadromuzu kurup daha yüksek puanlar elde etmek için harika bir mücadelenin içerisine giriyoruz.

Oyun içerisinde futbolcu seçerken belirli bir bütçeye tâbi tutulacaksınız. İstediğiniz her oyuncuyu kadronuzda oynatma şansınız var. Ancak hepsini bir arada oynatmak istediğinizde karşınıza bir bütçe engeli çıkıyor. Futbol dünyasında da durum çok farklı değil. Kulüplerimiz belirli mali şartları sağlayamadıkları için dünyanın en iyi kadrolarını kuramıyorlar. Bu doğrultuda kadrolarınızı kurup sonrasında en iyi puanları toplayan oyuncular arasında olmak için beklemeye geçerek siz de bu harika oyunu oynayabilirsiniz.

Saniyeler İçerisinde Üyeliğinizi Oluşturup Kariyerinizi Başlatın

Mobil cihazlarda oynanabilir bir halde piyasaya sürülen Petrol Ofisi Sosyal Lig’i oynamaya başlamadan önce oyunu indirip yüklemeniz gerekli. Bu aşamada Play Store ya da App Store uygulamasına girdikten sonra arama kısmına oyunun ismini yazarak rahatlıkla oyuna ulaşım sağlıyorsunuz. Sonrasında tamamen ücretsiz bir şekilde oyunu indirip kurmanız gerekiyor ki bu işlem de yalnızca saniyeler almakta.

Oyunu yükledikten sonra oyunu oynayabilmek için bir üyelik ekranı ile karşı karşıya kalmak zorundasınız. Kendinize ait bir üyelik oluşturarak futbol kariyer oyunları arasında popülerliğini her geçen artıran bu oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Üyelik aşamasında sizlerden son derece standart bilgiler talep edilecek. Hiçbir kişisel bilginizi bu alanda paylaşmanıza gerek olmuyor. Saniyeler içerisinde üyeliğinizi oluşturup kadronuzu kurmaya başlayabiliyorsunuz.

Başarı İle Artan Bütçeniz Sayesinde Futbol Kariyeriniz Başarılarla Dolacak!

Bildiğiniz gibi futbol kulüpleri başarılı oldukça gelirleri de artış gösteriyor. Düzenlenen turnuvalar ve liglerde kazanan takımlara büyük ödüller verildiği için kulüpler başarılı geçirdikleri seneleri çok daha yüksek gelirler ile tamamlıyorlar. Petrol Ofisi Sosyal Lig de başarı odaklı bütçe artırımı ile oyunu çok daha eğlenceli bir hale getiriyor. Oyunda elde edilen puanlara göre bir sonraki haftanın bütçesine küçük eklemeler yapılmakta. Bu eklemeler ile bütün yıldız oyuncuları kadronuza alamıyorsunuz. Ancak birkaç küçük değişiklik için sizlere harika bir fırsat sunuyor.

Oyun içerisinde iyi kadrolar oluşturmak hem haftalık ödüllerin alınması hem de gelecek hafta daha yüksek puanlara ulaşabilmek için çok önemli. Bu yüzden de her haftaya en iyi şekilde hazırlanana oyuncular başarılı olabiliyorlar. Her hafta belirli bir seviyenin üzerinde puan toplamayı başaran oyuncular sezonun büyük ödülleri için de iddialı konuma geliyorlar.

Kart Görmemek İçin Çaba Gösteren Futbolcular Sizi İleriye Taşıyacak

Bildiğiniz gibi futbolda Fair Play tabiri sürekli olarak gündeme geliyor. Dilimize “Adil Oyun” olarak çevrilen bu tabir futbolun açıklarını değerlendirmeye çalışmamayı ve bunlardan bir başarı elde edilmemesini tanımlamak için kullanılıyor. Oyun içerisinde yapılan çok sert fauller de her zaman fair play kurallarına aykırı görülmekte. Zaten futbolcular da bu konuda kart cezası alıyorlar ve belirli maçlardan kart cezaları sebebiyle forma giyemiyorlar.

Nasıl ki futbol dünyasında kart gören futbolcular cezalandırılıyorsa Petrol Ofisi Sosyal Lig’de belirli cezalar uygulanmakta. Eğer kadronuza aldığınız oyuncu kart görmüşse bu kart onun puanına negatif etki ediyor. Benzer bir şekilde maçı kart görmeden tamamlayan futbolculara ekstra puanlar verilmekte. Futbol kariyer maceranızda başarılı kadrolar kurmak istiyorsanız çok kart görmeyen ve fair play kurallarına sadık olan futbolculardan seçim yapmanız gerekli.

İstediğiniz Zaman Kariyerinize Başlayın!

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu futbol kariyer oyunu bütün bir sezon boyunca devam etmekte. Ligimizin başladığı dönemde oyunda da kadroların puanlandırılmasına başlanıyor. Maçlar başladıktan sonra yapılan kadrolar bir sonraki hafta için değerlendirilmeye alınıyor. Oyunda sezonun başlangıcını kaçıran oyuncular sezonun büyük ödüllerini kaçırdıklarını düşünmekteler. Oyunda herhangi bir ödül alamayacakları için oynamayı gereksiz görüyorlar. Ancak aslına bakıldığında durum çok farklı.

Petrol Ofisi Sosyal Lig içerisinde haftalık ödüller bulunmakta. Haftalık ödüller de son derece tatmin edici düzeylerde olduğu için oyuncular sezonun birkaç haftasını kaçırmış olsa da oyuna girip haftalık ödülleri kazanmak için çaba sarf etmeye başlıyor. Buna ek olarak lige geç başlayan kişilerin büyük sezon ödülü şansları da bitmiş değil.

Oyun içerisinde dağıtılan büyük sezon ödülleri ilk ve ikinci devre olarak ayrılmış durumda. KIA Niro Hibrit otomobil hediyesini hem ilk devreyi lider bitiren oyuncu hem de ikinci devreyi lider bitiren oyuncu alıyor. Eğer ligin başlangıcını kaçırdıysanız ikinci devrenin lideri olmak ve bu muhteşem otomobili kazanmak için çaba sarf edebilirsiniz.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play