Fraport TAV Antalyaspor-arabam.com Konyaspor Maç Önü

ANA SAYFAHABERLER → Fraport TAV Antalyaspor-arabam.com Konyaspor Maç Önü

Fraport TAV Antalyaspor-arabam.com Konyaspor Maç Önü

Fraport TAV Antalyaspor-arabam.com Konyaspor Maç Önü

Spor Toto Süper Lig’in 9.haftasının üçüncü maçında 8 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Fraport TAV Antalyaspor ve arabam.com Konyaspor karşı karşıya geliyor.

Corendon Airlines Park’ta oynanacak maçı hakem Mert Güzenge yönetecek.

Antalyaspor’da Shoya Nakajima ve Soner Aydoğdu kırmızı kart cezalısı oldukları için karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Konyaspor’da ise Endri Çekici ve Cebrail Karayel sakatlıkları sebebiyle forma şansı bulamayacaklar.

Antalyaspor Toparlanmak İstiyor

Antalyaspor Kulübünden Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk’e 'Nuri Şahin' tepkisi

Geçtiğimiz haftayı BAY geçen Fraport TAV Antalyaspor, sezonun ilk 3 maçında 6 puan almasına rağmen kalan 4 maçının hepsini kaybetti.

Son üç maçtır gol atamayan Antalyaspor, ligde en son 2001 yılında üst üste 5 maç kaybetti.

Üst üste aldığı 4 mağlubiyetten önce toplam 24 maçta 4 kez kaybeden Antalya temsilcisi, eski formunu tekrardan yakalamak istiyor.

Teknik direktör Nuri Şahin, dün resmi sosyal medya hesabından Antalyaspor’un başında geçirdiği birinci yılı kutlarken hâlâ başarmak istediği birçok hedefi olduğunu belirterek taraftarlarına umut verdi.

Konyaspor Liderlik Arıyor

Konyaspor ligde ilk galibiyetini aldı

Güncel olarak 17 puanla 3.sırada yer alan arabam.com Konyaspor; 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

8 maçta kalesinde sadece 2 gol gören İlhan Palut’un öğrencileri, bu golleri kaybettiği tek karşılaşma olan Galatasaray deplasmanında yedi.

Ligde kalesine gelen gol beklentisi (7.1) ile yediği gol (2) arasında en fazla fark olan takım konumunda yer alan Konyaspor, gol atması oldukça zor bir takım olarak göze çarpıyor.

Konyaspor; Adana Demirspor’un berabere kalması, Galatasaray’ın bu haftayı BAY geçmesi, Başakşehir’in de pazartesi oynayacak olmasıyla birlikte maçı kazanması halinde liderlik koltuğuna oturacak.

Dikkat Çekenler

Ligde Konyaspor’a karşı oynadığı 12 maçın sadece birini kazanan (8B, 3M) Antalyaspor, tek galibiyetini geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında oynanan karşılaşmada aldı. Ayrıca Antalyaspor, lig tarihinde rakibini hiç iki kez üst üste mağlup edemedi.

Evinde oynadığı son iki maçı gol atamadan kaybeden Antalyaspor, Nuri Şahin yönetiminde bu iki maçın öncesinde çıktığı 16 iç saha maçında aynı sayıda mağlubiyet almıştı.

Konyaspor’un bu sezon ligde (rakiplerin kendi kalesine attığı goller hariç) attığı gollerin yarısında Muhammet Demir imzası bulunuyor.

Antalyaspor’un ligde attığı son 3 golü kaydeden Haji Wright, bu sezon takımının üst üste 4 golünü atan ilk futbolcu olmayı hedefliyor.