Fernando Muslera: “Kalecilerin İnsan Olduğunu Unutmamalıyız”

ANA SAYFAHABERLER → Fernando Muslera: “Kalecilerin İnsan Olduğunu Unutmamalıyız”

Fernando Muslera: “Kalecilerin İnsan Olduğunu Unutmamalıyız”

Fernando Muslera: “Kalecilerin İnsan Olduğunu Unutmamalıyız”

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Muslera, Fenerbahçe galibiyeti, Hatayspor maçı, takımın ligdeki konumu ve hedefleri gibi konulara değindi.

“Hafta Boyunca Çok Çalıştık”

Derbi öncesinde iyi hazırlandıklarını belirten Uruguaylı kaleci, alınan galibiyet için mutlu olduğunu söyledi. Muslera, “Hafta boyunca çok çalıştık ve Fenerbahçe’yi analiz ettik. Evet sonuç 3-0 ancak son 2 golü son dakikalarda bulduk. Taraftarlarımız için çok özel bir galibiyet bu yüzden çok mutluyuz.” dedi.

Muslera, Süper Lig’de mücadele eden her takımın kendileri için zorlu rakipler olduğunu belirtti:

“Sadece 3 büyükler değil ligdeki tüm ekiplerle dikkatli şekilde oynamamız gerekiyor. Hatayspor’a karşı iki kat daha dikkatli olacağız tıpkı derbide olduğu gibi bu maça da önemle hazırlanacağız.”

“Fiziğim Müsaade Ettikçe Sahada Olacağım”

“Kalecilere karşı çok sert tepkiler veriliyor.” diye konuşan Fernando Muslera, “Onların da insan olduğunu unutmamalıyız. Bu tarz katı eleştirilerde bulunmamamız gerekiyor.” diyerek meslektaşlarına yapılan eleştiriler konusundaki fikirlerini dile getirdi.

Uzun süre daha sahada kalmayı düşündüğünü belirten Muslera, “Fiziğim el verdikçe oynamaya devam edeceğim. Daha uzun süre oynamak için elimden geleni yapacağım ve fiziğim müsaade ettikçe sahada olacağım.” ifadelerini kullandı.

“Şampiyonluk Hayalimizi Gerçekleştirmek İçin Her Şeyi Yapacağız”

Galatasaraylı kaleci şampiyonluk hayallerini gerçekleştirmek için her şeyi yapacaklarını söylerken Türkiye Kupası’nı da müzelerine götürmeyi istediklerini sözlerine ekledi.

Uruguaylı, “Sezonun bitmesine uzun bir süre var, her maç çok zor olacak bu şekilde düşünmemiz gerekiyor. Onun dışında Türkiye Kupası da hedeflerimizden biri. Çalışmaya devam edeceğiz ve şampiyonluk hayalimizi gerçekleştirmek için her şeyi yapacağız.” diyerek sözlerini bitirdi.