Fenerbahçe-VavaCars Fatih Karagümrük Maç Önü

ANA SAYFAHABERLER → Fenerbahçe-VavaCars Fatih Karagümrük Maç Önü

Fenerbahçe-VavaCars Fatih Karagümrük Maç Önü

Fenerbahçe-VavaCars Fatih Karagümrük Maç Önü

Spor Toto Süper Lig’in 9.haftasında Fenerbahçe ve VavaCars Fatih Karagümrük 9 Ekim Pazar günü saat 20.00’de Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.

Fenerbahçe’de birçok sakat futbolcu bulunuyor. Willian Arao, Luan Peres, Mert Hakan Yandaş, Joshua King ve Nazım Sangare sakatlıkları sebebiyle maçta görev yapamayacaklar.

Fatih Karagümrük’te ise Rayyan Baniya ve Efe Tatlı, formalarından uzak kalacak futbolcular olacak.

Fenerbahçe’de Yüzler Gülüyor

Fenerbahçe UEFA kazancını 10 milyon avronun üzerine çıkardı

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde evinde AEK Larnaca’yı 2-0 mağlup ederek maça moralli gelen Fenerbahçe, ligde 7 maç sonunda 14 puan topladı.

Ligde en fazla gol atan takım olan Fenerbahçe, evinde oynadığı maçlarda oldukça golcü bir oyun oynuyor. Sarı lacivertliler, Bu sezon ligde iç sahada oynadığı her maçta 2+ gol atan tek takım konumunda.

Öte yandan ligde bulduğu son 9 golü farklı futbolcularından gelen Fenerbahçe, bu sezon ligde en fazla oyuncusu gol atan takım. (12)

Jorge Jesus’un takımında hedef geçen hafta Beşiktaş karşısında alınan beraberlikten sonra tekrar galip gelerek zirveye daha yaklaşmak.

Karagümrük Toparlanmak İstiyor

MKE Ankaragücü, Fatih Karagümrük deplasmanında sahaya çıkacak

Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo yönetiminde lige iyi başlayamadı. Ligde 7 maç sonunda 6 puanda kalan İstanbul temsilcisi, 16.sırada düşme hattında yer alıyor.

Geçen hafta evinde İstanbulspor’a karşı öne geçmesine rağmen 2-1 kaybeden Karagümrük’te hedef maçtan puan çıkararak tekrardan moralleri yerine getirmek.

Dikkat Çekenler

Fenerbahçe, ligde İstanbul takımlarına karşı oynadığı son 7 karşılaşmada mağlup olmadı. Sarı lacivertliler eğer bu maçta da kaybetmezse bu alandaki rekorlarını egale edecekler.

İki takımın Kadıköy’de geçtiğimiz sezon oynadığı karşılaşma golsüz berabere bitmişti. Fenerbahçe, tarihi boyunca Karagümrük’e karşı evinde üst üste iki maç puan vermedi.

Son iki deplasman maçında gol yemeyen Fatih Karagümrük, ligde en son üst üste üç deplasmandan gol yemeden döndüğünde yıl 1961’di.

Fenerbahçe’de gol krallığı yarışında zirvede yer alan Enner Valencia maç öncesi dikkat çekerken Karagümrük’te ise 4 gol ve 1 asistle oynayan Mbaye Diagne, ligde üç maç sonra Fenerbahçe filelerini havalandırmak istiyor.