Fenerbahçe Tadic’i İstanbul’a Getirdi

ANA SAYFAHABERLER → Fenerbahçe Tadic’i İstanbul’a Getirdi

Fenerbahçe Tadic’i İstanbul’a Getirdi

Fenerbahçe Tadic’i İstanbul’a Getirdi

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, cumartesiyi pazara bağlayan gece oldukça ses getirecek bir transfer duyurusu yaptı.

Sarı lacivertli kulüp, Ajax ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Dusan Tadic’in transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul’a gelmek üzere olduğunu duyurdu.

Beşiktaş’ın Listesindeydi

Ajax formasıyla 241 maçta attığı 105 gol ve yaptığı 112 asist ile Avrupa futbolunun en üretken hücum oyuncularından biri olan Dusan Tadic, Türkiye transfer gündemine Beşiktaş ile girdi.

Siyah beyazlı ekibin ilgilendiği iddia edilen 34 yaşındaki Sırp oyuncu için Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, kamuoyu karşısında bu iddiaları doğrulamıştı.

Buna karşın Dusan Tadic, tercihini Fenerbahçe’den yana kullandı. Sarı lacivertli kulüp, oyuncu tarafıyla yaptığı görüşmeler sonucunda eski Ajax kaptanını ikna etti. Dusan Tadic, gece yarısı özel bir uçakla imza için İstanbul’a doğru yola çıktı.

Ajax kariyerinde 3 Hollanda Ligi şampiyonluğu, 2 Hollanda Kupası şampiyonluğu ve 1 Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu kazanan Tadic’in yeni sezonda Fenerbahçe formasıyla Süper Lig şampiyonluğu için mücadele etmesi bekleniyor.