“Fenerbahçe’nin Olduğu Yerde Tek Hedef Şampiyonluktur”

ANA SAYFAHABERLER → “Fenerbahçe’nin Olduğu Yerde Tek Hedef Şampiyonluktur”

“Fenerbahçe’nin Olduğu Yerde Tek Hedef Şampiyonluktur”

“Fenerbahçe’nin Olduğu Yerde Tek Hedef Şampiyonluktur”

Fenerbahçe’nin genç orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söyleyen İsmail Yüksek, Jorge Jesus’a övgü dolu sözler sarf ederken, milli takımda attığı golün de perde arkasını basın mensupları ile paylaştı.

“Şampiyonluğa Ulaşacağımıza İnanıyoruz”

İsmail Yüksek, uzun süredir hasret kaldıkları şampiyonluğa bu sezon ulaşmak istediklerini belirtti. Hem camianın hem de oyuncuların şampiyonluğu çok özlediğini dile getiren Yüksek, “Yıllardır herkesin beklediği bir şampiyonluk var. 8 senedir hem camianın ve hem de bizim özlediğimiz bir şampiyonluk var. Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Dünya Kupası arasından sonra da aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe’nin olduğu yerde tek hedef şampiyonluktur. Hocamızın isteklerini sahaya yansıtırsak şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Taraftarlarından aldıkları desteğin altını çizen genç oyuncu, “Taraftarlarımız hem bana hem de takım arkadaşlarıma bu sene farklı bir boyutta destek veriyorlar. Onlar da Fenerbahçe’nin bu sene çok farklı bir seviyede olduğunun farkındalar. Taraftarlarımızın da desteğiyle sonumuzun aydınlık olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“Hayalimin Ötesinde Bir Sezon Geçiriyorum”

Fenerbahçeli orta saha, hayallerinin de ötesinde bir sezon geçirdiğini ifade ederken başarılı olmak için çok çalıştığını ve bu gayretin karşılığını aldığını söyledi. Yüksek, “Bu sene hüznü de mutluluğu da bir arada yaşadım. Hayallerimin ötesinde bir sezon geçiriyorum. Yaşadığım anları hayal bile edemezdim. Geldiğim noktanın hayalini kurmak istesem, aklıma bile gelmezdi. Başarının yolu çalışmaktan geçiyor. Yazın tatil yapmadım,  tamamen bu sezonun hayalini kurarak ve çok çalışarak geçirdim. Çok şükür ki çalışmalarımın meyvelerini topluyorum.” dedi.

Milli takımda Lüksemburg’a karşı kaydettiği golün hayatındaki en unutulmaz anlardan biri olduğunu dile getiren Yüksek, “Milli takıma seçilmek, milli takımla ilk maçımda gol atmak inanılmaz bir duygu. Hayatım boyunca unutamayacağım en özel anlardan birisi. Tribünlerde ailemin, arkadaşlarımın olduğu maçta oyuna sonradan girip, o golü atacağımı hissetmiştim. Sahaya girdiğim anda 10 dakikalık sürede bir şeyleri değiştirebileceğimi hissettim. Şut atmadan önce top ayağıma geldiğinde gol olacağını hissetmiştim.” diye konuştu.

“Jesus Tam Bir Otoriter”

İsmail Yüksek, teknik direktör Jorge Jesus’un takım üstündeki otoritesi ve oyuncularla olan iletişimine de değindi. Yüksek, “Jesus sahayı öyle bir yönetiyor ki maç içinde kenardaki oyuncuları bile kontrol edebiliyor. Isınırken ondan bile kaçamazsınız. Antrenmanda yorulduğunuzda dinlenmek isteseniz yapamazsınız. Kendisi gayet detaycı ve tam bir otoriter. Jesus oyuncudan her zaman en iyisini istiyor. Saha dışında da gerçekten çok babacan, çok şefkatli bir isim. Onunla konuşabilirsiniz, espri yapabilirsiniz. Ama saha içinde çok daha ciddi bir insan.” ifadelerini kullandı.

Hocasının kendisine güvendiğini ve sahiplendiğini de sözlerine ekleyen genç orta saha, “En çok şaşırdığım şey Dinamo Kiev maçında kırmızı kart gördükten sonra hocamız, benimle hiçbir şey yaşanmamış gibi devam etti. O maçtan sonra beni kiralık gönderebilirdi, takımı 10 kişi bırakmışım, ‘kiralık gitsin’ diyebilirdi. Hocama teşekkür ederim, bana güvenmeye devam etti ve beni sahiplendi, sadece beni değil tüm takımı sahipleniyor. Çok başka bir hoca diyebilirim.” diyerek sözlerini tamamladı.