Fenerbahçe Milli Araya Galibiyetle Giriyor

ANA SAYFAHABERLER → Fenerbahçe Milli Araya Galibiyetle Giriyor

Fenerbahçe Milli Araya Galibiyetle Giriyor

Fenerbahçe Milli Araya Galibiyetle Giriyor

Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, MKE Ankaragücü’ne Ankara Eryaman Stadyumu’nda konuk oldu.

Karşılaşmayı Osayi Samuel’in 60’ıncı dakikada attığı golle 1-0 kazanan sarı lacivertliler, milli takım arasına 3 puanla girmeyi başardı.

“Hazırlanmak İçin Fırsatımız Olmadı”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, MKE Ankaragücü galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynadıkları Twente maçının ardından hazırlanmak için çok zamanları olmadığını vurgulayan Kartal, “Çok fazla hazırlanmak için fırsatımız olmadı. Yoğun bir fikstürden çıktık. Milli ara sonrasında yine yoğun bir fikstüre gireceğiz. Kadro derinliğimiz var, şu anda bunu dengeli bir şekilde götürmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

“Maçı Daha Erken Koparabilirdik”

MKE Ankaragücü karşısında oynadıkları futbolu da değerlendiren İsmail Kartal, maçı daha erken koparabileceklerini söyledi:

“Bugünkü maçı daha erken koparabilirdik. Girdiğimiz net pozisyonlar vardı, bunları değerlendiremedik. Ancak sonunda kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.”

İsmail Kartal ayrıca, Avrupa şampiyonu olan Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’nı tebrik etmeyi de ihmal etmedi:

“Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’mız, Avrupa şampiyonu olmuş. Ülkemize, vatanımıza hayırlı olsun diyorum.”

“Olabiliyorsa Olacak”

6 numara transferiyle ilgili de konuşan İsmail Kartal, “Sayın Başkan Ali Koç ve yöneticilerimiz bu konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyorlar. Benim de diyaloglarım var. Olabiliyorsa olacak, tabii ki şartlar önemli. Göreceğiz.” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü son olarak ise milli ara sonrasında çok daha iyi bir takım olacaklarına inandığını belirtti:

“Sistemimizi daha tam oturtamadık. Yoğun bir fikstürümüz ve sakatlıklarımız var. Oyuncularımızı 3-4 günde bir maçlara motive etmeye çalışıyoruz. Oyuncularımı iyi niyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah milli arayı en iyi şekilde değerlendirip çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.”