Fenerbahçe Heyecanlı Maçta Antalyaspor’u 3-2 Mağlup Etti

ANA SAYFAHABERLER → Fenerbahçe Heyecanlı Maçta Antalyaspor’u 3-2 Mağlup Etti

Fenerbahçe Heyecanlı Maçta Antalyaspor’u 3-2 Mağlup Etti

Fenerbahçe Heyecanlı Maçta Antalyaspor’u 3-2 Mağlup Etti

Süper Lig’de bu sezon oynadığı ilk 3 maçı da kazanan Fenerbahçe, Süper Lig’in 5.haftasında Kadıköy’de Antalyaspor’u ağırladı.

Büyük bir heyecana sahne olan maçı kazanan taraf, 3-2’lik skorla Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertli ekipte golleri atan isimler Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski oldu.

Konuk takımda ise Adam Buksa, takımının her iki golünü de kaydetmeyi başardı.

“Yapmış Olmak İçin Transfer Yapmak İstemedik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Her iki takımın da pozitif bir futbol oynadığını vurgulayan Kartal, "Oyuna istediğimiz gibi giremedik. Rakip önde iyi baskı yaptı. Yavaş yavaş oyuncularımız oyuna ağırlığını koydu. İkinci yarı insiyatifi tamamen kendi elimize aldık. Her iki takım da pozitif futbol oynadı. Türkiye'de bu tip takımlara karşı kazanmak kolay değil." dedi.

Planladıkları defansif orta saha transferini yapamamalarına rağmen bu durumu kendilerinin düzelteceğini ifade eden İsmail Kartal, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a teşekkür etti.
Kartal, "Başkanımıza sezon başından beri yapmış oldukları transferlerden dolayı teşekkür ediyorum. 6 numara tabii almak gerekiyordu ama almak için almak doğru değil. Bizim B planımız var. Zaman içinde bunları herkes görecek. Bu açığımızı biz kapatacağız." şeklinde konuştu.

Diğer mevkilere önemli futbolcular aldıklarını söyleyen İsmail Kartal, "6 numara dışındaki mevkilere çok iyi hamleler yaptık. O mevki için görüştüğümüz kimi oyuncuları kulüpleri bırakmadı, kimi oyuncular kendileri gelmek istemedi. Biz de yapmış olmak için transfer yapmak istemedik." İfadelerini kullandı.

"Süper Lig, Serie A'ya Göre Biraz Farklı"

Fenerbahçe’de maçı 1 gol ve 1 asistle tamamlayan Edin Dzeko, karşılaşmanın ardından İtalya Serie A ve Süper Lig arasındaki farklara değindi:

"Süper Lig, Serie A'ya göre biraz farklı. Orası biraz daha taktiksel ve savunma oyunu oynanıyor. Burada takımlar ileriyi düşünüp geriyi bırakabiliyor. Bugün iki takım da hücumu düşündü."