Fenerbahçe Geriden Gelerek Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Fenerbahçe Geriden Gelerek Kazandı

Fenerbahçe Geriden Gelerek Kazandı

Fenerbahçe Geriden Gelerek Kazandı

Fenerbahçe ile VavaCars Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’in 13. hafta karşılaşmasında Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Rakibi karşısında maçın 39. dakikasında Can Keleş’in attığı golle 1-0 geri düşen sarı lacivertliler, ikinci yarıda Dusan Tadic’in biri penaltıdan olmak üzere attığı 2 golle galibiyete ulaştı.

Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 34’e çıkardı ve haftayı averajla lider konumda bitirdi.

“%100 Bir Transfer Arayışımız Yok”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-1 kazanılan Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.

“Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maçtan önceki röportajımızda da son haftalar çıkışta olan bir Fatih Karagümrük takımı var demiştik.” sözleriyle rakibin gücüne değinen Kartal, takımındaki eksiklerin de altını çizdi:

“Baktığınızda Süper Lig’de milli takımlara en çok oyuncu veren takım, benim takımım. Milli takımlara 13 oyuncu veriyoruz. Oyuncularım, 3-4 günde bir maç oynuyorlar, kolay değil. Ben bugüne kadar hiçbir zaman sakatlara, eksiklere sığınan bir antrenör değilim demiştim. Ancak maalesef bugün de önemli eksiklerimizle çıktık. O eksiklerin yerine oynayan oyuncularım da ellerinden gelen en iyisini yaptılar. Kazanmamız bizim için çok çok önemliydi.”

Devreye 1-0 geride girmelerine rağmen oyuncularıyla konuşup ikinci yarıya kararlı bir şekilde girdiklerini belirten İsmail Kartal, “Devre arasında soyunma odasında konuştuk. Biz daha önce de geriden gelip maçları çevirdik. Sadece işimizi yapmamız gerektiğini, oyuna biraz daha ağırlık koyarak maçı kazanabileceğimizi söyledik. Oyuncularım da ikinci yarıya gayet iyi başlayıp ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal, son olarak ise an itibarıyla transfer düşünmediklerini söyledi:

“Şu anda %100 bir transfer arayışımız yok. Zaten sakat oyuncularımız da yavaş yavaş gelmeye başladılar. Zaman içinde bunu başkanımız ve yöneticilerimizle görüşerek buradaki eksik yerlerimize devre arasında takviyeler olabilir. “