Fenerbahçe Farklı Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Fenerbahçe Farklı Kazandı

Fenerbahçe Farklı Kazandı

Fenerbahçe Farklı Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda Kasımpaşa’yı konuk etti. Saat 19.00’da başlayan mücadeleden Fenerbahçe 5-1 galip ayrıldı.

Sarı lacivertlilerin gollerini biri penaltıdan olmak üzere 37’(p), 39’, 52’ ve 69. Dakikalarda Enner Valencia ile 90+2.dakikada Michy Batshuayi kaydetti.

Konuk ekip Kasımpaşa’nın tek golü ise 24.dakikada Mamadou Fall’dan geldi.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 44’e yükseltirken Kasımpaşa 19 puanda kaldı.

“Önemli Olan Galibiyetti”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus alınan galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

Skorun bir önemi olmadığını söyleyen Jesus, “Önemli olan galibiyetti. Skorun bir önemi yok. İlk yarım saatte yenik duruma düştük ama özgüvenimizle beraber skoru 2-1’e getirdik. Taraftarımız da bizi iyi bir şekilde destekledi. Şimdi yapmamız gereken perşembe günü Adana’da oynayacağımız maçı düşünmek.” diye konuştu.

Atılan 2.gole çok sevindiğinden bahseden tecrübeli çalıştırıcı, “2. golde güzel bir şekilde golü bulduk bu yüzden çok mutlu oldum. Rakip konsantrasyon eksikliğimizden faydalanarak golü buldu ancak attığımız ikinci golde ise tam tersi oldu. Neredeyse ben bile golün içinde olacaktım.” diyerek memnuniyetini paylaştı.

Enner Valencia’nın performansı ile ilgili de konuşan Portekizli teknik adam, “Valencia 4 gol atmakla kalmayıp kariyerinde bir sezonda attığı en fazla gole ulaştı. İyi bir sezon geçiriyor umarım devam eder.” ifadelerini kullandı.

“Asıl Hedef Maçlarımız Şimdi Başlıyor”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan alınan mağlubiyetin ardından konuştu.

Bireysel hatalardan dolayı gol yediklerini dile getiren Selçuk İnan, “Maça iyi başladık, rakibin baskısını nasıl kırmamız gerektiğini iyi çalışmıştık, öne de geçtik ancak böyle deplasmanlarda büyük takımlara karşı oynarken bireysel hata yapmamanız gerekir. Oyunu dengede tutmada çalışırken yediğimiz gol bizi düşürdü. Bu maçta puan veya puanlar almak istiyorduk, 3-1’e kadar da iyi mücadele ettik ancak fark açıldıktan sonra diğer maçları düşünmeye başladık.” dedi.

Genç teknik adam üzgün olduklarını ancak hedef maçlarının yeni başlayacağını şu sözlerle ifade etti:

“Her maçtan sonra kaybettiğinize çok üzülürsünüz. Üzücü olan şey iyi başladığınız bir maçta bireysel hatalardan goller yemek. Asıl hedef maçlarımız şimdi başlıyor. Oyuncularım bunun üstesinden gelecek.”

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Mücadelenin en dikkat çeken performansı Fenerbahçeli Enner Valencia’dan geldi.

Karşılaşmada 4 gole imza atan Ekvadorlu oyuncu bu sezon Süper Lig’de çıktığı 17 maçta 19 gol kaydetti.