Fenerbahçe’den 5 Gollü Galibiyet

ANA SAYFAHABERLER → Fenerbahçe’den 5 Gollü Galibiyet

Fenerbahçe’den 5 Gollü Galibiyet

Fenerbahçe’den 5 Gollü Galibiyet

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında Kadıköy’de Çaykur Rizespor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Fenerbahçe, rakibini 5-0 mağlup etmeyi başardı.

Sarı lacivertliler adına golleri Szymanski, İrfan Can, Dzeko, Tadic ve King kaydetti.

Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte Süper Lig’de bu sezon oynadığı 7.maçtan da galibiyetle ayrılmış oldu.

“Samandıra’dan Çıkmıyoruz”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından takımı ileriye taşımak için çok fazla çalıştıklarını söyledi.

Ekibine güvendiğini söyleyen Kartal, "Ekibime çok güveniyorum. Güçlü bir ekibe sahibiz. Samandıra'dan dışarı çıkmıyoruz. Oyunculara neler aktarabiliriz, düşünüyoruz. Dört hafta önce 'İyiyiz ama tam değiliz.' demiştim. Tam olmaya doğru gidiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Szymanski Açıklaması

Karşılaşmanın ilk golünü kaydeden takımın Polonyalı orta sahası Sebastian Szymanki hakkında konuşan İsmail Kartal, Szymanski’yi Fenerbahçe efsanesi Alex De Souza ile karşılaştırdı.

İki oyuncunun arasında farklar olduğunu belirten İsmail Kartal, "Başkan çok zorlandı Szymanski'yi almak için. Szymanski, Alex ile aynı türde bir oyuncu değil. Szymanski'nin oyun karakteri farklı. İnşallah böyle devam eder." şeklinde konuştu.

“Takımın Emeklerinin Heba Edilmesi Canımı Sıkıyor”

İsmail Kartal, son olarak karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdi:

"Bugüne kadar hakem konuşmadım. Bu akşam, konuşma mecburiyetinde bırakılacak seviyeye geldim. Bu kadar güzel oynayan takımın emeklerinin, bu kadar basit heba edilmesi insanın canını sıkıyor."