Fatih Terim: “İtalya’ya Aşığım”

ANA SAYFAHABERLER → Fatih Terim: “İtalya’ya Aşığım”

Fatih Terim: “İtalya’ya Aşığım”

Fatih Terim: “İtalya’ya Aşığım”

Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, La Gazzetta dello Sport’a gündeme dair açıklamalarda bulundu.
 

“İtalyan Dostlarımı Ağırlamak İçin Sabırsızlanıyorum"

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ülkemizde oynanacağını hatırlatan Fatih Terim, İtalyan bir takımın finalde yer almasını istediğini söyledi.

"İtalya'ya aşığım. Umarım İtalyan takımları Şampiyonlar Ligi’nde final oynar. İtalyan dostlarımı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda ağırlamak için sabırsızlanıyorum."

"Leao'ya Hayranım”

Milan’ın Portekizli kanat oyuncusu Rafael Leao’ya duyduğu hayranlığı dile getiren Fatih Terim, “Leao'nun hızına hayranım. 100 milyonun bu kadar kolay harcandığı günümüz futbolunda, Leao her şeye değer. Sınırsız kontenjanı olan bir kadrom olsaydı, ilk Leao'yu alırdım.”

“Asla Pes Etmem”

Futbolda mantalitesinin asla pes etmemek olduğunu söyleyen Terim, EURO 2008’den alıntı yaptı.

"Her zaman, asla pes etmemeye güvendim. EURO 2008'de 'Türkler otobüse binmeden, oyun bitti sanmayın.' sözünü çok sevmiştim. Bizim zihniyetimiz bu.”

“Her Zaman Güvene Dayalı Takımlar Kurdum”

Güven faktörünün futboldaki önemini vurgulayan tecrübeli isim, “Her zaman güvene dayalı takımlar kurdum. Aynı kulüpte olmak, birlikte yaşamak demek. Yeni bir oyuncu soyunma odasına geldiğinde sadece kadroya dahil olmaz, hayatınızın parçası olur.” şeklinde konuştu.

“Milan Avantajlı”

Son olarak bu akşam Şampiyonlar Ligi’de oynanacak olan Tottenham-Milan karşılaşması hakkında görüşlerini belirten Fatih Terim, Tottenham’dan bir isme dikkat çekti.

"Milan, Londra'da maça bir adım önde başlayacak. Milan'ın Harry Kane'e dikkat etmesi gerekiyor.”