Fatih Karagümrük, Trabzonspor’u 4 Golle Yendi

ANA SAYFAHABERLER → Fatih Karagümrük, Trabzonspor’u 4 Golle Yendi

Fatih Karagümrük, Trabzonspor’u 4 Golle Yendi

Fatih Karagümrük, Trabzonspor’u 4 Golle Yendi

Spor Toto Süper Lig’in 16.haftasının dikkat çekici maçlarından VavaCars Fatih Karagümrük-Trabzonspor karşılaşması, beklentileri karşıladı.

Fatih Karagümrük, henüz 6.dakikada Magomed Ozdoev ile öne geçti. 20’da Marc Bartra’nın golüyle cevap veren Trabzonspor, 34.dakikada Fabio Borini’nin golüne engel olamadı ve 2-1 geri düştü ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda gollere devam eden VavaCars Fatih Karagümrük, 67.dakikada Ricci ve 87.dakikada Kouassi’nin golleriyle maçı 4-1 kazandı.

Ayrıca 45+3’te Marc Bartra, 56’da Ebrima Colley olmak üzere iki takım da kırmızı kart görerek bir kişi eksik kaldı.

“Bütün Oyuncularımla Gurur Duyuyorum”

Maçın ardından VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, bütün oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Yılın son maçını kazandıkları için mutluluk duyduğunu belirten Pirlo, “Yılı galibiyetle tamamlamak çok iyi oldu. Son dönemlerde de iyi maçlar oynuyorduk ama sonuç alamıyorduk. Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Bunu onlara da söyledim.” dedi.

Maçın sonunda coşkulu bir sevinç yaşayan İtalyan çalıştırıcı, bu durumun sebebini; "Büyük bir takıma karşı oynuyoruz, galibiyet hasretimiz vardı, sonrasında benim de sevinç görüntüm ortaya çıkıyor tabii... Yılı mutlu şekilde tamamlıyoruz." cümleleriyle açıkladı.

“Hayatımın En Sıkıntılı Maçlarından Birisiydi”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonunda Edin Visca’nın köprücük kemiğinde kırık olduğunu açıkladı.

Kariyerinin en zorlu maçlarından biri olduğunu söyleyen Avcı, “Visca’nın köprücük kemiğinde kırık var. Bu maç, hayatımın en sıkıntılı maçlarından birisiydi. Şık olmadı. Yakışmadı. Fenerbahçe maçından dört gün sonra tam tersi bir performans sergiledik. Golü bulduk, fırsat tekrar geldi ancak doğru oyunu bir türlü oynayamadık.” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı, oynanan oyundan duyduğu memnuniyetsizliği; “Oyun elimizin altında ama doğru oyunu bir türlü yapamıyoruz. İkinci yarı rakip atıldı, süre çok uzun ama bir türlü ama o mücadeleye sokamadık. Pek alışık olmadığım bir süreç. Tepki vermedik, hiç hoşuma gitmedi. 10'a 10 oynandı, domine etmemiz lazımdı. Hayatımda yaşadığım en kötü senaryolardan biri.” diyerek beyan etti.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Ev sahibi VavaCars Fatih Karagümrük’te maçı 1 gol ve 2 asistle tamamlayan Fabio Borini, bu sezon ligde 10 gol ve 5 asiste ulaşmış oldu.

Ek olarak Fatih Karagümrük’ün genç kalecisi Batuhan Şen, maçta yaptığı 6 kurtarışla dikkat çekmeyi başardı.